Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin İsmail Ege Şaşmaz ve Hande Ünal, Kızları Azra İle Birlikte Aile Pozu Verdi!

İsmail Ege Şaşmaz ve Hande Ünal, Kızları Azra İle Birlikte Aile Pozu Verdi!

Ünlü oyuncu İsmail Ege Şaşmaz ve eşi Hande Ünal, evliliklerinin yıl dönümünde kızları Azra ile birlikte objektif karşısına geçerek duygusal bir aile pozu verdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İsmail Ege Şaşmaz ve Hande Ünal, Kızları Azra İle Birlikte Aile Pozu Verdi!
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Ünlü oyuncu İsmail Ege Şaşmaz ve eşi Hande Ünal, evliliklerinin yıl dönümünde kızları Azra ile birlikte objektif karşısına geçerek duygusal bir aile pozu verdi. Çift, sosyal medya hesaplarından paylaştıkları bu kare ile takipçilerine kızlarını ilk kez göstermiş oldu.

İsmail Ege Şaşmaz'ın Kariyeri ve Aile Hayatı

İsmail Ege Şaşmaz, 'Güneşi Beklerken', 'Aşk Laftan Anlamaz', 'Serçe Sarayı' ve son olarak 'Uyanış: Büyük Selçuklu' gibi projelerde yer alarak adını duyurmuştu. 2021 yılında Hande Ünal ile evlenen Şaşmaz çifti, altı ay önce kızları Azra'ya kavuşmuştu.

Baba Olmanın Sevincini Yaşayan İsmail Ege Şaşmaz

Kızlarının doğumuyla ilk kez baba olmanın sevincini yaşayan İsmail Ege Şaşmaz, eşi Hande Ünal ile birlikte bu özel günlerini kutladı. Şaşmaz, paylaşımlarında "Mesela biz 3 yıl önce bugün 'evet' derken bir kızımız olacağını ve ona bu kadar âşık olacağımızı bilmiyorduk" notunu düşerek duygularını ifade etti.

Mutluluğun Fotoğrafı: Kızları Azra ve Aile Hayatı

Ayrıca, İsmail Ege Şaşmaz, kızlarının Hande'ye benzemesinden büyük gurur duyduğunu belirtti. Şaşmaz, kızı Azra ile geçirdiği günlere dair, "Sabah 6'da kalkıyorum. Çok mutlu ve güleç bir kızım var. Her şeyini ona göre ayarlaman gerekiyor ama değiyor. Muhteşem bir şey bu" sözleriyle mutluluğunu dile getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gazze'de Can Kaybı 38 Bin 193’e Yükseldi

Gazze'de Can Kaybı 38 Bin 193’e Yükseldi