Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin İsmail Ege Şaşmaz dizi çekimlerine 'Bebek' molası veriyor!

İsmail Ege Şaşmaz dizi çekimlerine 'Bebek' molası veriyor!

Ünlü oyuncu İsmail Ege Şaşmaz'dan dizi çekimlerine bebek molası geldi. Eşinin doğumuna sayılı günler kalan Şaşmaz, dizisinin çekimleri devam ederken İstanbul'a dönecek.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İsmail Ege Şaşmaz dizi çekimlerine 'Bebek' molası veriyor!
KAYNAK: Haber Merkezi

Makedonya'da çekilen ve 1992-95 yılları arasındaki Bosna Savaşı'nın etkileyici bir hikayesini konu alan "Beyaz Zambak" dizisinin başrol oyuncusu İsmail Ege Şaşmaz'ın, eşi Hande Ünal'ın doğum süreci için setteki işine ara verecek.

Hande Unal Şaşmaz Ve Ismail Ege Şaşmaz

Ünlü oyuncu İsmail Ege Şaşmaz, şu sıralar "Beyaz Zambak" dizisinin başrolünde boy gösteriyor ve bu dönemde kendisine bebek müjdesi ulaştı. Eşi Hande Ünal ile mutlu bir birlikteliği olan Şaşmaz, dizinin Makedonya çekimlerine kısa bir ara vererek İstanbul'a dönmeye hazırlanıyor.

"Beyaz Zambak" Dizisi ve İsmail Ege Şaşmaz'ın Performansı

"Beyaz Zambak" dizisi, Srebrenitsa Soykırımı'na odaklanarak izleyicilere tarihi bir perspektif sunmayı amaçlıyor. İsmail Ege Şaşmaz, bu önemli projede başrolü üstleniyor ve Bosna Savaşı'nın seyrini değiştiren gerçek bir kahramanın sarsıcı hikayesini canlandırıyor. Dizi, deneyimli oyuncular Gürkan Uygun, Hakan Boyav, Kubilay Tuncer, Hazım Körmükçü, Taha Baran Özbek, İdris Nebi Taşkan, Gökhan Gencebay ve Caner Kurtaran gibi birçok yetenekli ismi bir araya getiriyor.

Ismail Ege Şaşmaz

Çekimlere Bebek Molası

Şaşmaz, 2021 yılında nikah masasına oturduğu eşi Hande Ünal'ın doğumda yanında olmak için İstanbul'a dönüş yapacak. Bebeklerini kucaklarına almanın heyecanına başlayan çiftin ikiz bebek beklediği biliniyor. Şaşmaz'ın çekimleri devam eden diziden yeni yılın ilk günlerinde ayrılacağı söyleniyor.

Hande Ünal

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İsrail ve İran'ın arasındaki gerilim tırmanıyor! Devrim Muhafızları'nın üst düzey yetkilisi öldürüldü

İsrail ve İran'ın arasındaki gerilim tırmanıyor! Devrim Muhafızları'nın üst düzey yetkilisi öldürüldü