Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin İHANET SORUSUNA DOĞULU’DAN SERT YANIT

İHANET SORUSUNA DOĞULU’DAN SERT YANIT

Son günlerde magazin basınında sıkça yer alan haberlere göre, ünlü oyuncular Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül arasında ihanet ve imam nikahı iddiaları gündemde. Çift, bu iddiaların ardından ele ele görüntü vererek Formula 1 yarışını izlemek için Azerbaycan-Bakü'ye gitti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İHANET SORUSUNA DOĞULU’DAN SERT YANIT

Bakü'de bir söyleşiye katılan çift, ihanet sorusunu yanıtlarken gergin anlar yaşadı. Bir katılımcının ihanet iddialarını sorması üzerine Neslihan Atagül, "Bunu mu merak ediyorsunuz? Gördüğüne neden inanmıyorsun?" şeklinde yanıt verince eşi Kadir Doğulu araya girdi.

"MEDENİ BİR CESARETLE SORU SORDUN, TAKDİR EDİLESİ"

Kadir Doğulu ise "Medeni bir cesaretle güzel bir soru sordun. Takdir edilesi. Hepinizi hayatları var ve biri gözlemliyor, o şahsi hayat değil. O sizin şahsiyetiniz şahitliği... Benim şahsi hayatımdan, eşimin şahsi hayatından ilgilenmek isterseniz oralardan soru sorabilirsiniz. 'Bu kadar çıkan habere rağmen nasıl eş olmayı başarabiliyorsunuz?' diye sorabilirsin. Bu kadar doğru yanlış demeden, ortalığa yayılan bu haber silsileleri neden benim ailemle aramı bozarken sizin aranızı bozmuyor diye sorabilirsin" dedi.

HABER MERKEZİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eski Genel Müdürden şok iddia...Turaş’ta Şimşek çaktı

Eski Genel Müdürden şok iddia...Turaş’ta Şimşek çaktı