Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Magazin Helallik istemişti! İbrahim Tatlıses ameliyat oldu

Helallik istemişti! İbrahim Tatlıses ameliyat oldu

İbrahim Tatlıses, kalp kapakçığı ameliyatını başarıyla tamamladı. Ünlü sanatçı, ameliyat öncesi hayranlarından helallik istemişti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Helallik istemişti! İbrahim Tatlıses ameliyat oldu

'İmparator' lakaplı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, bugün kalp kapakçığı için ameliyat masasına yattı. 2.5 saat süren ameliyat başarılı bir şekilde tamamlandı. Ameliyatın ardından, Tatlıses’in tedbir ve kontrol amaçlı olarak 3-4 saat boyunca yoğun bakımda kalacağı bildirildi. Sanatçıyı çocuklarının yalnız bırakmadığı da belirtildi.

Hayranlarından Helallik İstemişti

Tatlıses, geçtiğimiz akşam Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nda gerçekleştirdiği konserde hayranlarıyla buluşmuş ve ameliyat olacağını duyurmuştu. Gözyaşlarını tutamayan Tatlıses, "Kalp kapakçığım değişecek, hakkınızı helal edin dualarınızı eksik etmeyin" diyerek helallik istemişti. Ayrıca, "Ameliyattan kalkamazsam şarkılarımı dinleyin" ifadelerini kullanarak duygusal anlar yaşatmıştı.

Helallik istemişti! İbrahim Tatlıses ameliyat oldu

Geçmişte Başından Vurulmuştu

İbrahim Tatlıses, 14 Mart 2011 tarihinde "İbo Show" programının çekimlerinden sonra İstanbul'da yardımcısı Buket Çakıcı ile birlikte beş kişi yaralanmış, Tatlıses ise ağır yara almıştı. Saldırıda Tatlıses başının sağ tarafından yaralanmış ve bu olaydan sonra eski sağlığına tam olarak kavuşamamıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Ersoy Antalya'daki turizm merkezlerini ziyaret etti

Bakan Ersoy Antalya'daki turizm merkezlerini ziyaret etti