Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Filistin asıllı manken Gigi Hadid sessizliğini bozdu

Filistin asıllı manken Gigi Hadid sessizliğini bozdu

Dünyaca ünlü Filistin asıllı ABD’li model Gigi Hadid de günlerdir süren sessizliğini bozarak sosyal medya platformu Instagram hesabından konuştu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Filistin asıllı manken Gigi Hadid sessizliğini bozdu

İsrail ordusu ve Hamas, karşılıklı açıklamalar yaparak saldırıların devam edeceğini vurguluyorlar. Bu süreçte birçok ünlü isim de yaşanan olaylar hakkında açıklamalar yapmaya devam ediyor. Dünyaca ünlü Filistin asıllı ABD'li model Gigi Hadid, sessizliğini bozarak Instagram hesabından konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

AÇIKLAMA YAPTI

Hadid, Özgür Filistin hareketi bağlamında "masum insanların terörize edilmesini" kınadığını ifade etti ancak "işgal altında" yaşayan halk için derin bir sempati beslediğini ve büyük bir üzüntü yaşadığını belirtti. 28 yaşındaki ünlü model, duygularını şu şekilde dile getirdi: "Filistinlilerin mücadelesine büyük bir empati ve üzüntüyle bakıyorum. Filistinliler için umutlarım ve hayallerim olsa da, bunlar hiçbir şekilde bir tek Yahudi'nin bile zarar görmesini içermiyor."

BELLA HADİD HENÜZ AÇIKLAMA YAPMADI

Filistin meselesi konusunda ablası Gigi’den çok daha fazla paylaşım yapan ve bu konuda durduğu tarafı çok daha net şekilde ifade etmesiyle tanınan Bella Hadid ise henüz son yaşananlarla ilgili herhangi bir paylaşım yapmadı.

AÇIKLAMANIN DEVAMI

Gigi Hadid masum insanların terör saldırısında katledilmesini kınadı ve Filistinli ve Yahudi arkadaşlarına sevgi ve destek gönderen bir paylaşımda bulundu. Hadid gönderisinde “Düşüncelerim bu haksız trajediden etkilenen herkesle ve bu çatışmanın yok ettiği masum canlarla… Ki bunların çoğu sadece birer çocuk.” satırlarını kaleme aldı. Ünlü model milliyeti, dini kökeni veya nerede doğduğu fark etmeksizin herkesin temel insan hakları, güvenlik ve adil muameleyi hak ettiğinin altını çizerken paylaşımını “Sözlerimin asla yeterli olmayacağını ya da pek çok kişinin derin yaralarını iyileştirmeyeceğini biliyorum ama masum hayatların güvenliği için her zaman dua ediyorum.” diyerek bitirdi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hamas-İsrail savaşının 5'inci gününde kan donduran detay

Hamas-İsrail savaşının 5'inci gününde kan donduran detay