Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Kassam Tugayları Esir Tutulan İsrailli Esirlerin Ölmeden Önceki Görüntülerini Yayınladı

Kassam Tugayları Esir Tutulan İsrailli Esirlerin Ölmeden Önceki Görüntülerini Yayınladı

Hamas’ın askeri kanadı Kassam Tugayları, İsrailli esirler Alexander Lobanov ve Carmel Gat’ın ölümlerinden önceki görüntülerini yayınladı. Esirler, Netanyahu hükümetini başarısızlıkla suçlayarak can güvenliklerinin tehlikede olduğunu söyledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kassam Tugayları Esir Tutulan İsrailli Esirlerin Ölmeden Önceki Görüntülerini Yayınladı
KAYNAK: Haber Merkezi

Gazze Şeridi’nde İsrail ordusunun operasyonları devam ederken, Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin El Kassam Tugayları tarafından kaçırılan iki İsrailli esirin ölümünden önce çekilen görüntüleri yayınlandı. 

Alexander Lobanov ve Carmel Gat, İsrail hükümetine yönelik sert eleştirilerde bulunarak, defalarca farklı yerlere transfer edildiklerini ve can güvenliklerinin tehlikede olduğunu ifade etti.

İsrailli esirler: "Bizleri öldürmeye çalışıyorsunuz"

Yayınlanan görüntülerde, Alexander Lobanov, 7 Ekim’de Reim bölgesinden kaçırıldığını belirterek, ağır şartlar altında yaşadıklarını söyledi. Lobanov, su, elektrik ve yiyecek gibi temel ihtiyaçlardan yoksun bırakıldıklarını dile getirdi. Kassam Tugayları tarafından İsrail bombardımanları sırasında 10 kez farklı yerlere taşındığını anlatan Lobanov, Netanyahu hükümeti hakkında “Bizim serbest bırakılmamız için yapılan her girişimde başarısız oldunuz” diyerek sert ifadelerde bulundu.

Lobanov, geride hamile eşi, 2 yaşındaki oğlu ve hasta anne babasını bıraktığını belirterek, İsrail halkını hükümete karşı sokaklara çıkmaya davet etti.

Carmel Gat: "Canlı çıkacağımı bilmiyorum"

Diğer esir Carmel Gat ise saldırıların sürekli devam ettiğini söyleyerek, "Buradan canlı çıkıp çıkmayacağımı bilmiyorum" dedi. Gat, Netanyahu’ya seslenerek, kendilerinin ihmal edildiğini ve bombardımanın durdurulması gerektiğini söyledi. İsrail halkına ise protestoları sürdürmeleri için çağrıda bulundu: "Kimsenin müzakere kapısını kapatmasına izin vermeyin" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dilan ve Engin Polat'ın Yargılandığı Kara Para Aklama Davasında İkinci Gün Başladı

Dilan ve Engin Polat'ın Yargılandığı Kara Para Aklama Davasında İkinci Gün Başladı