Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin ERKİN KORAY'IN MEZARI KARIŞTI, DUALAR KİME GİTTİ

ERKİN KORAY'IN MEZARI KARIŞTI, DUALAR KİME GİTTİ

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden büyük sanatçı Erkin Koray'ın acısı hala geçmedi. Yasta olan birçok hayranı usta sanatçının mezarına uğramaya devam ediyor. Koray’ın kızı Damla Koray sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla usta sanatçının mezarını ziyaret etmek isteyenlerin yanlış mezarın başına gittiğini yazdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ERKİN KORAY'IN MEZARI KARIŞTI, DUALAR KİME GİTTİ

NİHAT SARAÇ / HABER 

1-55-1

82 yaşında hayatını kaybeden Anadolu Rock’ın “Baba”sı Erkin Koray, Kanada’daki Westminster Mezarlığı’na defnedildi. Erkin Koray’ın kızı Damla Koray sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla usta sanatçının mezarını ziyaret etmek isteyenlerin yanlış mezarın başına gittiğini yazdı.

"DUALAR KİME GİTTİ BİLMİYORUM"

Damla Koray sosyal medya hesabında “Arkadaşlar tezcanlısınız, sevdiğiniz insana dualarını eksik etmiyorsunuz, hemen de koşmuşsunuz, çok teşekkür ederim. Günlerdir bir şey demeyeyim diyorum fakat baktım ki kitle büyüyor. Neyse, diyeceğim o ki bu fotoğrafta üzeri çiçekli olan mezar babamın değil. Onunki sağdaki, arkanızı dönmüş olduğunuz. Yani sizin dualar kime gitti bilmiyorum. Neyse… Arada gidip dertleşmek isteyen olursa bilginiz olsun” diyerek uyarıda bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Facebook hesabı olanlar dikkat! 2 milyon kullanıcı mağdur oldu

Facebook hesabı olanlar dikkat! 2 milyon kullanıcı mağdur oldu