Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Duygu Özaslan külotla defileye gitti

Duygu Özaslan külotla defileye gitti

Sosyal medyada sıkça konuşulan fenomen Duygu Özaslan, Paris'te düzenlenen Miu Miu defilesine dikkat çekici bir tarzda katıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Duygu Özaslan külotla defileye gitti

Paris Moda Haftası'nın yoğun geçtiği bu günlerde ünlü isimler, özgün tarzları ve cesur tercihleriyle moda dünyasına yön veriyor.

25 Eylül-3 Ekim tarihleri arasındaki Paris Moda Haftası'nda, dünyaca ünlü modeller ve fenomenler, davetlere katıldıkları etkileyici tarzlarıyla moda gündemine damga vuruyor. Bu etkinliklerden birinde fenomen Duygu Özaslan da yer aldı ve Miu Miu defilesine katılmak üzere davet edildi.

Özaslan, moda dünyasında bir süredir popüler olan, davetlere sadece külotla katılma veya pantolonsuz gitme trendine uyarak dikkat çekici bir kombinle defileye katıldı. Ünlü fenomen, çorapların üzerine giydiği özel tasarım külotuyla cesur bir tarz sergileyerek kendinden söz ettirdi.

Paris'in ünlü markalarından biri olan Miu Miu'nun defilesine özel davetiye alan Duygu Özaslan, şıklığı ve cesaretiyle olay yarattı. Bu tarzıyla moda dünyasının radarına giren Özaslan, kendi benzersiz tarzını bir kez daha ortaya koyarak izleyenlerin ilgisini çekti.

1 (1)-19

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kepez Belediyesi'nden sokak kedileri için yeni yuvalar

Kepez Belediyesi'nden sokak kedileri için yeni yuvalar