Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Telegram Kurucusu Pavel Durov Paris'te Mahkemeye Çıkacak

Telegram Kurucusu Pavel Durov Paris'te Mahkemeye Çıkacak

Telegram'ın kurucusu Pavel Durov, Fransa'daki ilk gözaltı süresinin sona ermesinin ardından Paris'te mahkemeye çıkarılacak. Durov, çocuk ist*smarı, uyuşt*rucu kaçakçılığı ve diğer suçlarla ilgili soruşturma kapsamında hakim karşısına çıkacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Telegram Kurucusu Pavel Durov Paris'te Mahkemeye Çıkacak
KAYNAK: Anadolu Ajansı

Pavel Durov, Telegram'ın Rus asıllı milyarder kurucusu, Fransa'daki ilk gözaltı süresinin bugün dolmasının ardından başkent Paris’te mahkemeye çıkarılacak.

Durov, 8 Temmuz'da başlayan gözaltı süresinin ardından, Fransa'da siber suçlar birimi tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında hakim karşısına çıkacak. Soruşturma, çocuk istismarı, uyuşturucu kaçakçılığı, dolandırıcılık, yasa dışı işlemlere izin veren çevrim içi bir platform işletmek ve kara para aklama gibi suçlamaları içeriyor. Mahkeme, Durov hakkında suç duyurusunda bulunulup bulunulmayacağına ve gözaltında tutulup tutulmayacağına karar verecek.

 12 suç şüphesi ile soruşturuluyor

Soruşturmaya yakın kaynaklar, Durov'un Telegram üzerindeki aşırılık yanlısı ve suç teşkil eden içeriği engelleyememekle ilgili olarak 12 suç şüphesi ile soruşturulduğunu bildirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fatih Ürek ile Gelin Görümce 28 Ağustos 2024 Günün Birincisi Kim? Puan Durumu Ne?

Fatih Ürek ile Gelin Görümce 28 Ağustos 2024 Günün Birincisi Kim? Puan Durumu Ne?