Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Cansu Tosun: Babamla görüşüyorum, Serenay ile merhabalaşırım

Cansu Tosun: Babamla görüşüyorum, Serenay ile merhabalaşırım

Cansu Tosun, Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile yasak aşk yaşayan babası Kenan Tosun ile ilgili sorulara yanıt verdi. Babasıyla küs olmadığını dile getiren oyuncu, Serenay Sarıkaya ile aynı projede yer alabileceğini de söyledi

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cansu Tosun: Babamla görüşüyorum, Serenay ile merhabalaşırım

Cansu Tosun, şu sıralar rol aldığı "Pembe Pırlantalar" adlı tiyatro oyunuyla gündemde. Etiler'de görüntülendiği bir röportajda, tiyatro deneyiminin güzel gittiğini ve seyirciyle yakın olmanın kendisine iyi hissettirdiğini belirtti. 

Cansu Tosun

Oyunculukla ilgili sınırlarının olmadığını söyleyen Cansu Tosun, "Daha iyi nasıl olur diye düşünürüm. Zorlarım her zaman ve heyecanlı olan kısmı da bu bence oyuncu için" dedi. Mücadele etmeyi, keşfetmeyi ve yapmadığının peşine düşmeyi sevdiğini ifade eden oyuncu “Benim düşüncem bu şekilde. Adrenalin seviyorum" diye konuştu.

Serenay Sarıkayanın Annesi Cansu Tosunun Babası

Geçtiğimiz aylarda gündeme gelen haberlere göre, Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun, Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile aşk yaşamıştı. Muhabirlerin "Babanızla görüşmediğiniz konuşuluyor" şeklindeki sorusuna Tosun, "Öyle bir şey yok. Ben annemle de babamla da görüşüyorum" cevabını verdi. Babasıyla ilişkisinin iyi olduğunu vurgulayan oyuncu, özel hayatındaki konuları konuşmaktan kaçındı.

Cansu Tosun Ailesi

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından ‘Ailem’ notuyla paylaştığı fotoğrafta babasının olmadığını hatırlatan muhabirlere oyuncu, "Hiç hatırlamıyorum. Öyle mi? Tamam babamı da koyarım fotoğrafa" diyerek cevap verdi.

Cansu Tosun Ailesi 2

Cansu Tosun, "Babanıza kırılmadınız mı?" sorusuna ise, "O aile arasında konuşulmuş ve aile içinde kalması gereken şeyler. Onları da burada konuşmayalım. Ben kendi özel hayatımı dahi konuşmuyorum. Anne ve babamın özel hayatını konuşmak bana hiç yakışmaz" şeklinde yanıtladı.

Serenay Sarıkaya 3

Muhabirlerin "Serenay Sarıkaya ile aynı projede yer alır mısınız?" sorusuna Cansu Tosun, "O konuyla bunun ne ilgisi var arkadaşlar... Tabii ki aynı projede yer alırım, değerlendiririm. Hiç konuşmaya bile gerek yok. Görürsem merhabalaşırım. Hiç oralara girmeyelim" şeklinde cevap verdi.

Cansu Tosun 3

Muhabirlerin "Sizin aile hayatınız nasıl gidiyor? Bir sıkıntı olduğunu duyduk" şeklindeki yoruma Tosun, "Çok şükür, çok iyi, ben öyle bir şey duymadım ve yaşamadım. Olur bazen sorunlar sonra düzelir" diyerek aile hayatındaki söylentilere yanıt verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ünlü çift evlenme kararı aldı

Ünlü çift evlenme kararı aldı