Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Bülent Polat’tan Komşu Mobbingi İsyanı

Bülent Polat’tan Komşu Mobbingi İsyanı

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Gaffur karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Bülent Polat, komşularıyla yaşadığı sorunlar nedeniyle zor günler geçiriyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bülent Polat’tan Komşu Mobbingi İsyanı
KAYNAK: Haber Merkezi

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Gaffur karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Bülent Polat, komşularıyla yaşadığı sorunlar nedeniyle zor günler geçiriyor. Çanakkale’de yaşayan ailesinin sürekli rahatsız edildiğini belirten Polat, bu durumun artık dayanılmaz hale geldiğini ifade etti.

“Bebek Ağlıyor Diye Jandarma Çağırıyorlar”

Bülent Polat, Kapadokya’da iş nedeniyle bulunduğu sırada, eşi ve çocuklarının Çanakkale’de komşuları tarafından sürekli şikayet edildiğini ve taciz edildiğini dile getirdi. Özellikle bebeğin ağlaması nedeniyle komşularının jandarmayı çağırdığını söyleyen Polat, yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Komşularımız bebek ağlıyor diye defalarca jandarma çağırdı. Daha önce de bizi şikayet etmişlerdi. Ben şehir dışında çalışıyorum, ama aklım sürekli eşim ve çocuklarımda kalıyor. Bu durumu artık daha fazla kaldıramayacağımızı düşündüğüm için evi satmak zorunda kalacağız."

“Ailemin Huzurunu Kaçıranları Bulacağım”

Ünlü oyuncu, yaşananlardan duyduğu üzüntüyü dile getirerek, taşınsa bile bu durumu unutmayacağını ve sorumluların peşini bırakmayacağını belirtti. Polat, "Ailemin huzurunu kaçıranları elbet bulacağım" diyerek, bu olayın takipçisi olacağını ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ünlü Sanatçı  86 Yaşında Hayatını Kaybetti

Ünlü Sanatçı 86 Yaşında Hayatını Kaybetti