Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Ata Demirer' in Ayıp Olmasın Diye Evlendiği İddialarına Özge Borak'tan Çarpıcı Açıklama Geldi!

Ata Demirer' in Ayıp Olmasın Diye Evlendiği İddialarına Özge Borak'tan Çarpıcı Açıklama Geldi!

Ünlü oyuncu Özge Borak, geçmiş evliliklerine dair çarpıtılan sözleriyle ilgili sosyal medya üzerinden çıkış yaptı. Borak, "Ayıp olmasın diye evlendim" ifadesinin yanlış anlaşıldığını belirterek, açıklamada bulundu. Oyuncunun samimi ve çarpıcı sözleri, magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. Detaylar için haberimizi inceleyin!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ata Demirer' in Ayıp Olmasın Diye Evlendiği İddialarına Özge Borak'tan Çarpıcı Açıklama Geldi!
KAYNAK: Haber Merkezi

Ünlü oyuncu Özge Borak, geçmiş evliliklerine dair yaptığı açıklamaların çarpıtıldığını belirterek, sosyal medya üzerinden konuya açıklık getirdi. Borak, magazinsel bir çerçevede sunulan "Ayıp olmasın diye evlendim" ifadelerine karşı çıkarak, sözlerinin anlamının yanlış yorumlandığını ve çarpıtıldığını vurguladı.

Sosyal medya paylaşımında Borak, şu ifadelere yer verdi: "Sözümün çarpıtıldığı, farklı anlam çıkartılmaya çalıştığı konuların hiçbirine cevap vermem. Kim ne anlamak istiyorsa onu anlayacaktır. Fakat çok uzayıp gitmiş olan ve maalesef sadece beni ilgilendirmeyen bir konuya açıklık getirmek isterim. ‘Ayıp olmasın diye evlendim' gibi bir cümle kurmadım. Anlatmaya çalıştığım konuda sözlerimi sırf magazinsel olsun diye çarpıtan her kimse asıl ayıp edendir."

Borak, programı izleyenlerin asıl anlamın ne olduğunu anladıklarını ifade ederek, eleştirilere karşı önce anlama çağrısı yaptı. Ayrıca, yıllardır sessiz kaldığını ve bu tür konularda açıklama yapmadığını belirterek, konuşmasının seçici ve ölçülü bir biçimde yapıldığını vurguladı.

Ünlü oyuncu, paylaşımının sonunda, "Yapmayın, önce anlayın. Elbette sevmek mecburiyetinde değilsiniz, saygımızı yitirmeyelim. İyi günler…" ifadeleriyle paylaşımını tamamladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yeşilçam’ın Usta İsmine Son Veda!

Yeşilçam’ın Usta İsmine Son Veda!