Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Videolar Gündem Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Kıbrıs Gazisi Toprağa Verildi

Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Kıbrıs Gazisi Toprağa Verildi

Rize'nin Muradiye beldesinde trafik kazasında hayatını kaybeden Kıbrıs gazisi İsmail Küçükkazdal için düzenlenen cenaze törenine yoğun katılım oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: AA

Rize'nin Muradiye beldesinde yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden Kıbrıs gazisi İsmail Küçükkazdal, düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

Kıbrıs gazisi İsmail Küçükkazdal'ın cenazesi, Merkez ilçesine bağlı Muradiye beldesinde gerçekleşen trafik kazasında hayatını kaybetmesinin ardından, Köprübaşı Camisi’nde düzenlenen cenaze töreni ile toprağa verildi.

Cenaze Törenine Yoğun Katılım

Trafik kazasında hayatını kaybeden İsmail Küçükkazdal için düzenlenen cenaze törenine ailesi, yakınları ve birçok resmi yetkili katıldı. Törende, Rize Vali Yardımcısı Murat Öztürk, İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, Muradiye Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı, Salarha Belediye Başkanı Hasan Kara ve çok sayıda vatandaş da hazır bulundu.

Kıbrıs Gazisi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kıbrıs gazisi olan İsmail Küçükkazdal, İl Müftüsü Naci Çakmakçı’nın kıldırdığı cenaze namazının ardından, Köprübaşı Mahallesi’ndeki aile kabristanında defnedildi. 71 yaşındaki gazinin vefatı, ailesi ve sevenleri tarafından büyük üzüntüyle karşılandı.

Kazada Yaralanan Eşi Tedavi Altında

Kazanın ardından İsmail Küçükkazdal’ın eşi Neriman Küçükkazdal, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Durumu ile ilgili net bir bilgi verilmezken, tedavisinin devam ettiği bildirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sergideki eserlere amcalardan gülümseten yorumlar!

Sergideki eserlere amcalardan gülümseten yorumlar!