Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem Mahkeme Kararı: Martı Tag Uygulamasına Erişim Engeli

Mahkeme Kararı: Martı Tag Uygulamasına Erişim Engeli

İstanbul Taksiciler Odası tarafından açılan dava sonucunda, İstanbul 14. Asliye Ticaret Mahkemesi, paylaşımlı taşımacılık hizmeti sunan Martı Tag isimli mobil uygulamanın erişiminin engellenmesine karar verdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mahkeme Kararı: Martı Tag Uygulamasına Erişim Engeli
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

İstanbul Taksiciler Odası tarafından açılan dava sonucunda, İstanbul 14. Asliye Ticaret Mahkemesi, paylaşımlı taşımacılık hizmeti sunan Martı Tag isimli mobil uygulamanın erişiminin engellenmesine karar verdi. Mahkeme, korsan yük ve yolcu taşımacılığına karşı bu kararı haksız rekabete yol açtığı gerekçesiyle aldı.

Erişim Sağlayıcıları Birliği'ne Yazı

Mahkeme, Erişim Sağlayıcıları Birliği'ne yazı yazarak, Martı Tag uygulamasının erişiminin engellenmesini ve bu konudaki kararın uygulanmasını talep etti. Erişim Sağlayıcıları Birliği'nin bu kararı uygulaması bekleniyor.

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı’ndan Destek

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, korsan yük ve yolcu taşımacılığına karşı verdiği mücadelede önemli bir gelişme yaşandığını belirtti. Alkan, esnafın haklarını savunmak için büyük bir mücadele verdiklerini ve mahkemenin bu kararının taşımacılık sektöründe adaleti sağlamak adına önemli bir adım olduğunu ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya nöbetçi eczane 23 Temmuz Salı

Antalya nöbetçi eczane 23 Temmuz Salı