Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem Bakan Tekin duyurdu: Okullara 30 bin personeli alınacak

Bakan Tekin duyurdu: Okullara 30 bin personeli alınacak

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okullardaki temizlik sorununa çözüm olarak 30 bin yeni personel alınacağını duyurdu. İşte detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bakan Tekin duyurdu: Okullara 30 bin personeli alınacak
KAYNAK: Haber Merkezi

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okullardaki temizlik problemi sebebiyle velilerin isyan etmesinin ardından 30 bin yeni personel alınacağını açıkladı.

Okulların Temizlik Sorunu Devam Ediyor

9 Eylül'de başlayan yeni eğitim ve öğretim döneminde okulların en büyük derdi temizlik ve hijyen oldu. Temizlik personeli eksikliği sebebiyle okul yönetimleri, velilerden eleman istihdam etmek için maddi destek talebinde bulundular. Okullarda da veliler dönüşümlü olarak okulu ve sınıfları temizlemek için kolları sıvadı.

Bakan Tekin duyurdu: Okullara 30 bin personeli alınacak

Yusuf Tekin'den Açıklama

Bir televizyon kanalında canlı yayınında konuşan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, “120 bin personel yarı zamanlı görevlendirildi. Bu projeye iş gücü uyum projesine başvuru çok sınırlı kaldı. 120 bin istihdam alanı oluşturulmasına rağmen yüzde 25'i anca doldurulabildi. Bu talep eksikliklerinden dolayı okullarımızda böyle bir sıkıntı ortaya çıktı. Pazartesi itibarıyla 30 bin temizlik personeli alınacak. Gelecek hafta ilave personel ile sorunu çözeceğiz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MHP Antalya İl Başkanı Onur Temel’den Kritik Ziyaret

MHP Antalya İl Başkanı Onur Temel’den Kritik Ziyaret