Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Döşemealtı protokolü halkla bayramlaştı

Döşemealtı protokolü halkla bayramlaştı

Döşemealtı Kaymakamlığı ve Döşemealtı Belediyesi işbirliğiyle geleneksel olarak yapılan Bayramlaşma programı, merkez Kapalı Pazaryeri'nde gerçekleştirildi..

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Döşemealtı protokolü halkla bayramlaştı



Ramazan Bayramı nedeniyle Döşemealtı İlçe protokolü Döşemealtı Semt Pazarında biraraya gelerek vatandaşlarla bayramlaştı. Bayramlaşma törenine Döşemealtı Kaymakamı Cengiz Cantürk, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, İlçe protokolü, siyasi parti temsilcileri  ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Döşemealtı Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, törende Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, 11 Ayın sultanı Ramazan ayını geride bıraktıklarını belirterek, vatandaşların Ramazan Bayramını kutladı.  Birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan Genç, Döşemealtı'nın her geçen gün daha da geliştiğini vurguladı. Başkan Genç, bu gelişime katkı koymak, ilçeyi geleceğe taşımak adına gece gündüz çalıştıklarını söyleyip, "Hemen hemen bütün projelerimizi tamamladık" dedi. Döşemealtı Kaymakamı Cengiz Cantürk, birlik ve beraberlik mesajlarıyla vatandaşların Ramazan Bayramını kutladı. İlçe Protokolü vatandaşlarla bayramlaştıktan sonra sırasıyla, Huzurevi, İlçe Emniyet Müdürlüğü,  İlçe Jandarma Komutanlığı, Cezaevi Jandarma Bölük Komutanlığı ile kent girişi kontrol noktasındaki güvenlik güçlerini ziyaret etti. (Haber Merkezi)  

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kadına şiddete ilginç protesto

Kadına şiddete ilginç protesto