Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem CHP Genel Başkanı Özgür Özel ADD’yi ziyaret etti!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ADD’yi ziyaret etti!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Atatürkçü Düşünce Derneği’ni (ADD) ziyaret ederek, dernek başkanı Hüsnü Bozkurt ile bir araya geldi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP Genel Başkanı Özgür Özel ADD’yi ziyaret etti!
KAYNAK: Haber Merkezi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ADD Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında Özel’e Ankara İl Başkanı Ümit Erkol ve Genel Başkan Yardımcıları Gamze Taşcıer ile Suat Özçağdaş eşlik etti. ADD Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt, Özel’e teşekkür plaketi takdim etti ve her iki lider açıklamalarda bulundu.

Hüsnü Bozkurt’tan İktidar Talebi

ADD Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt, Türkiye’nin çok yakında gerçekleşmesi beklenen genel seçimde CHP’yi iktidara taşımak istediklerini belirtti. Bozkurt, “Tek talebimiz CHP’yi iktidarı yapın. Biz de göğsümüzü gere gere Türkiye'nin her yerinde dolaşalım” dedi. Derneğin varlık nedeninin Atatürk'ün gösterdiği yolda Cumhuriyet'i yaşatmak olduğunu vurguladı.

Özgür Özel: “ADD ile CHP’nin Arasında Bir Açı Olmamalı”

Özgür Özel ise Bozkurt’a geçmiş olsun dileklerini ileterek, ADD’nin Türkiye’nin en önemli mücadele veren derneklerinden biri olduğunu ifade etti. Özel, “ADD ile CHP’nin arasında en ufak bir açı varsa orada büyük bir yanlış vardır” dedi. Türkiye’nin zorlu bir süreçten geçtiğini vurgulayan Özel, CHP’nin iktidara gelme hedefini yineledi.

Yoksulluğu Yok Etme Vurgusu

Özel, Türkiye’nin muasır medeniyetleri yakalayıp geçme hedefinin başarılamadığını belirterek, “Yoksulluğu yönetmeyi değil, yok etmeyi hedefliyoruz” dedi. Bu çerçevede, yerel yönetimlerle ADD arasında sıkı bir işbirliği kurulması gerektiğini de dile getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ünlü Şarkıcı Oğlunun Cesediyle İki Ay Aynı Evde Kalmış

Ünlü Şarkıcı Oğlunun Cesediyle İki Ay Aynı Evde Kalmış