Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya Büyükşehir'in TIR'ları Hatay’da

Antalya Büyükşehir'in TIR'ları Hatay’da

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yardım TIR'ları Hatay’a ulaştı. Cam Piramit’te kurulan Afet Yardım Merkezi’nde Antalyalı hayırseverlerin ve vatandaşların yardımlarıyla toplanan malzemelerin vatandaşlara dağıtımına başlandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Büyükşehir'in TIR'ları Hatay’da

Hataylı depremzedelere yardım elini uzatan ve yaraları sarmak için seferber olan Antalya Büyükşehir Belediyesi, umut olmayı sürdürüyor. Antalyalı hayırseverlerin katkılarıyla Cam Piramit Afet Yardım Merkezi’ne ulaştırılan ve özenle ayrıştırılıp paketlenerek TIR'lara yüklenen yardımlar etap etap Hatay’a ulaşmaya başladı. 

YARDIMLAR DAĞITILDI

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yardım TIR'ı Hatay Defne İlçesi’ndeki depremzedelerin yüzünü güldürdü. TIR'da yüklü giysi, ısıtıcı, hijyen malzemeleri, su ve kuru gıda Büyükşehir personeli tarafından vatandaşlara dağıtıldı. Günler sonra ihtiyaçlarını karşılayabilen vatandaşlar, gözyaşlarına hakim olmadı. Depremzedeler Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni Hatay’da yanlarında görmekten çok mutlu olduklarını belirterek kendilerini yalnız bırakmayan Antalya halkına teşekkür etti.

Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başkan Sözen yardımları ulaştırdı

Başkan Sözen yardımları ulaştırdı