Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem Umre için geri sayım: İkinci dönem umre turlarının tarihi belli oldu!

Umre için geri sayım: İkinci dönem umre turlarının tarihi belli oldu!

Diyanet İşleri Başkanlığı, 2024-2025 umre sezonu için umre turlarına kayıtların başladığını duyurdu. Öğrenci ve öğretmenlere özel turları da planlandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Umre için geri sayım: İkinci dönem umre turlarının tarihi belli oldu!
KAYNAK: AA

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan, 2024-2025 umre sezonu için umre turlarına kayıtların haziran ayından itibaren alınmaya başlandığını duyurdu. İlk dönem umre turları kapsamında ağustos ayından itibaren kutsal topraklara kafilelerin gönderildiğini belirten Bircan, ekim, kasım, aralık ve ocak aylarını kapsayan ikinci dönem turları için yoğun talep aldıklarını vurguladı.

Öğrencilere ve Öğretmenlere Özel Sömestir Turları

Öğrenci ve öğretmenler için özel turlar düzenlediklerini belirten Bircan, sömestir döneminde kutsal toprakların manevi atmosferini yaşamak isteyen öğrenci ve veliler için 7 günlük özel turlar planladıklarını ifade etti. Bu turların da yoğun ilgi gördüğünü ve kayıtların hızla dolduğunu söyledi.

Farklı Paket Seçenekleri Sunuluyor

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın umre turları için hazırlıklarını tamamladığını belirten Bircan, vatandaşlara 7, 11, 15, 20 ve 24 günlük farklı paket seçenekleri sunduklarını açıkladı. Turlar, Kabe'ye yakın ve uzak mesafeli konaklama seçenekleri ile vatandaşların bütçesine ve zamanına uygun olarak planlandı. Umre yapmak isteyen vatandaşlar, bu paketlerden kendilerine uygun olanını seçebilecekler.

İkinci Dönem Umre Turlarına Yoğun Talep

İkinci dönem umre turlarına yönelik taleplerin yoğun olduğunu belirten Remzi Bircan, başvuran tüm vatandaşları Kabe-i Muazzama ile buluşturmak için çalışacaklarını ifade etti. 6 Ekim'den itibaren ilk kafilenin yola çıkacağını söyleyen Bircan, Ramazan umre turları için hazırlıkların sürdüğünü ve kısa süre içinde bu turların da başvuruya açılacağını duyurdu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beşiktaş – Eyüpspor Maçı Ne Zaman? Hangi Kanalda? Saat Kaçta?

Beşiktaş – Eyüpspor Maçı Ne Zaman? Hangi Kanalda? Saat Kaçta?