Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem Esra Erol’da Betül’ün Beddua Ettiği Eski Eşi Veysel Ölü Bulundu

Esra Erol’da Betül’ün Beddua Ettiği Eski Eşi Veysel Ölü Bulundu

Geçtiğimiz yıl Esra Erol’un programına katılarak eşinin kendisini aldattığını iddia eden Betül’ün eski eşi Veysel, Gaziosmanpaşa’da ölü bulundu.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Esra Erol’da Betül’ün Beddua Ettiği Eski Eşi Veysel Ölü Bulundu
KAYNAK: Haber Merkezi

Esra Erol’un programına geçtiğimiz yıl katılarak 11 yıllık eşinin kendisini aldattığını gözyaşları içinde anlatan Betül’ün, “Gözyaşlarımla senin cenazeni yıkasınlar” diyerek beddua ettiği eski eşi Veysel Yorulmaz, İstanbul Gaziosmanpaşa’da sokak ortasında ölü bulundu. Veysel’in şüpheli ölümü, tüm Türkiye’de şok etkisi yarattı.

Şok Eden Gelişme: Sokak Ortasında Ölü Bulundu

Esra Erol, canlı yayında Veysel Yorulmaz’ın ölüm haberini izleyicilere duyurdu. Erol, ölüm nedeninin henüz belirlenemediğini ifade ederek, “Betül, eşinden çok acı çekmişti. Onu çok sevdiği için bu duruma gelmişti. Veysel, bir yıl önce programımıza katılarak yaşananları anlatmıştı. Bugün ise Veysel’in sokak ortasında ölü bulunduğunu öğrendik. Ölüm nedeni henüz bilinmiyor ve soruşturma devam ediyor” dedi.

Betül: “Bedduam Tuttu Ama Üzgünüm”

Esra Erol’un programına telefonla bağlanan Betül, Veysel’in ölüm haberini aldığı anları anlattı. Eski eşinin amcasının oğlunun kendisini arayarak, “Senin bedduan tuttu, Veysel öldü” dediğini aktaran Betül, yaşadığı şoku dile getirdi. Geçtiğimiz yıl yaşadıklarından dolayı büyük bir öfke ile beddua ettiğini belirten Betül, “Evet, beddua ettim ama şimdi üzgünüm. Sonuçta çocuğumun babasıydı. Ne olmuş, ne bitmiş bilmiyorum” dedi.

Geçmişte Yaşananlar

Betül, geçtiğimiz yıl Esra Erol’un programına katılarak, eşi Veysel’in kendisini Özge isimli bir kadınla aldattığını ve bu ilişkiden ikiz çocukları olduğunu öğrenmişti. Yapılan DNA testinde, Veysel’in sadece ikizlerden birinin babası olduğu ortaya çıkmıştı. Yaşanan bu olaylar sonrasında çift boşanmış ve Veysel, Özge ile hayatını sürdürmeye başlamıştı. Esra Erol, bu ilişkinin içinde yasaklı madde kullanımına dair iddiaların da olduğunu belirterek, “Bu ilişki çok karmaşıktı. Defalarca birbirlerini darp ettiler. Betül ve Veysel’in boşanması için çok uğraştık” dedi.

Ölüm Nedeni Henüz Belli Değil

Veysel’in ölüm nedeni hakkında henüz kesin bir bilgi bulunmuyor. Yetkililer, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatarak, ölümün ardındaki sır perdesini aralamaya çalışıyor. Ölümün doğal sebeplerle mi yoksa bir cinayet mi olduğu araştırılıyor. Veysel’in şüpheli ölümü, hem ailesini hem de eski eşi Betül’ü derinden etkiledi.

Esra Erol: “Betül Şüpheli Ölüm İddiasında Bulundu”

Esra Erol, Betül’ün yayına bağlanarak Veysel’in ölümünün şüpheli olduğunu düşündüğünü ifade ettiğini belirtti. Betül, “Veysel’in ölümünden beni sorumlu tutuyorlar. Ne yapacağımı bilmiyorum” diyerek, yaşadığı çaresizliği dile getirdi. Erol, bu olayın üzerine gidilmesi ve adaletin yerini bulması gerektiğini vurguladı.

Kamuoyunda Geniş Yankı Uyandırdı

Esra Erol’un programında yaşanan bu gelişme, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Betül’ün yaşadığı zor süreci hatırlayan izleyiciler, ona destek mesajları gönderirken, Veysel’in ölümüyle ilgili birçok spekülasyon da ortaya atıldı. Yetkililer, olayla ilgili tüm detayların titizlikle araştırıldığını ve gerçeklerin ortaya çıkması için çalışıldığını belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AMD Ryzen AI Max 300 işlemciler sızdırıldı! 300 serisi nedir?

AMD Ryzen AI Max 300 işlemciler sızdırıldı! 300 serisi nedir?