Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi Seçiminde Saatçi Güven Tazeledi

Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi Seçiminde Saatçi Güven Tazeledi

Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin yapılan genel kurulunda yeniden başkan seçilen Mustafa Saatçi, çiftçilerin güveniyle kazandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi Seçiminde Saatçi Güven Tazeledi
KAYNAK: İHA

Amasya Spor Salonu'nda gerçekleşen ve kooperatif ortağı çiftçilerin yoğun katılım sağladığı genel kurul, büyük bir heyecana sahne oldu. Kooperatif başkanlığı için üç aday yarıştı: Mustafa Saatci, Mahmut Demir ve Kamil Sayar. Seçimde kullanılan 17 bin 343 oyun 6 bin 812'sini alan Mustafa Saatci, rakipleri karşısında üstünlük sağlayarak yeniden başkan seçildi.

Demir, 6 bin 250 oy alarak ikinci sırada yer alırken, Kamil Sayar ise 3 bin 940 oy ile seçim yarışını tamamladı. Saatci’nın zaferi, çiftçilerin güvenini kazanmasının bir göstergesi olarak değerlendirildi.

Çiftçilerin Feraseti Kazandı

Seçim sonucunu değerlendiren Mustafa Saatci, çiftçilerin kendisine olan güveni ve desteği için teşekkür etti. Saatci, yaptığı konuşmada, "Burada çiftçinin feraseti seçimleri kazanmıştır. Eli öpülesi çiftçilerimize teşekkür ediyorum. Bu sonuç, çiftçilerimizin gösterdiği sağduyunun bir yansımasıdır" dedi.

Saatci, başkanlık görevini üstlendiği süre boyunca kooperatifin ve çiftçilerin çıkarlarını koruyarak çalışmaya devam edeceğini belirtti. 8,5 yıldır görevde olduğunu hatırlatan Saatci, çiftçilerin alın terine saygı göstererek çalışmalarını sürdüreceklerini vurguladı.

Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Edecek

Seçimden hemen sonra konuşan Saatci, hiçbir zaman tribünlere oynamadıklarını ve her zaman çiftçilerin hizmetinde olduklarını ifade etti. "Biz bu milletin hizmetkarı olduk, olmaya da devam edeceğiz" diyen Saatci, yarından itibaren çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini söyledi. Yeni dönemde kooperatif için daha fazla projeye imza atacaklarını belirten Saatci, çiftçiler için daha iyi koşullar yaratmak adına mücadele edeceklerini kaydetti.

Saatci, "Yarından itibaren paçalarımızı sıvayarak 4 yıl daha çalışmaya devam edeceğiz. Çiftçilerimizin her zaman yanında olacağız ve onların hak ettiği refah seviyesine ulaşmaları için elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kabine bugün toplanıyor: Masada iki kritik konu var!

Kabine bugün toplanıyor: Masada iki kritik konu var!