Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Genel UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş Frankfurt Maçı Ne Zaman? Hangi Kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş Frankfurt Maçı Ne Zaman? Hangi Kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın Frankfurt ile karşılaşacağı maç merakla bekleniyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş Frankfurt Maçı Ne Zaman? Hangi Kanalda?
KAYNAK: Haber Merkezi

UEFA Avrupa Ligi 2024-2025 sezonu için grup kuraları, bugün Monako'daki Grimaldi Forum'da çekildi. Avrupa futbolunun en prestijli ikinci organizasyonu olan bu turnuvada, heyecan verici maçlar futbolseverleri bekliyor. Kura çekimi, UEFA'nın resmi internet sitesi üzerinden canlı olarak yayınlandı.

İlk Maçlar 25 Eylül'de Başlıyor

2024-2025 UEFA Avrupa Ligi grup aşaması, 25 Eylül 2024'te başlayacak. Avrupa Ligi'nde bu sezon yeni bir format uygulanacak; takımlar 8 maç yapacak, bunların dördü içeride, dördü ise deplasmanda oynanacak. Final maçı ise 21 Mayıs 2025'te İspanya'nın Bilbao kentinde gerçekleştirilecek.

Beşiktaş-Frankfurt Maçı İçin Bekleyiş Sürüyor

Beşiktaş ile Frankfurt arasında oynanacak maçın tarihi ve yeri henüz açıklanmadı. UEFA'nın yapacağı resmi duyuruyla birlikte maç takvimi kesinleşecek. Beşiktaş taraftarları, bu kritik karşılaşmanın detaylarını büyük bir merakla bekliyor.

Format Değişikliğiyle Yeni Bir Dönem

UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon itibarıyla format değişikliğine gidildi. 36 takım, lig usulüyle mücadele edecek. Her takım 8 maç yapacak ve ilk 8'e giren ekipler, doğrudan son 16 turuna yükselecek. Play-off turuna ise 9-24. sırayı alan takımlar katılacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde Hangi Maçlar Hangi Kanaldan Yayınlanacak?

UEFA Avrupa Ligi'nin maçları, UEFA'nın resmi yayıncıları aracılığıyla ekranlara gelecek. Maç saatleri ve hangi kanalda yayınlanacakları, maç tarihleri yaklaştıkça açıklanacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mauro Icardi'nin Zafer Bayramı Paylaşımı Olay Yarattı!

Mauro Icardi'nin Zafer Bayramı Paylaşımı Olay Yarattı!