Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Genel Fenerbahçe Atletic Bilbao Maçı Ne Zaman? Hangi Kanalda?

Fenerbahçe Atletic Bilbao Maçı Ne Zaman? Hangi Kanalda?

UEFA Avrupa Ligi 2024-2025 sezonu için kura çekimi Monako’da gerçekleştirildi. Fenerbahçe’nin bu sezonki rakibi, İspanyol temsilcisi Atletc Bilbao oldu. Bu heyecan dolu mücadelelerin detayları ise merakla bekleniyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe Atletic Bilbao Maçı Ne Zaman? Hangi Kanalda?
KAYNAK: Haber Mekezi

UEFA Avrupa Ligi 2024-2025 sezonu için heyecanla beklenen kura çekimi, Monako’daki Grimaldi Forum’da gerçekleştirildi. Bu yıl değişen formatla birlikte, klasik grup aşaması yerine lig usulüne geçildi. Bu yeni formatta, 36 takım mücadele edecek ve her takım 4'ü evinde, 4'ü deplasmanda olmak üzere toplamda 8 maç oynayacak.

Fenerbahçe’nin Rakibi Atletc Bilbao Oldu

Türk futbolunun köklü kulüplerinden Fenerbahçe, bu zorlu maratonda İspanyol temsilcisi Atletc Bilbao ile eşleşti. Fenerbahçe Atletc Bilbao karşılaşmasının tarihi ve saati henüz netleşmedi, ancak bu mücadele futbolseverler tarafından şimdiden merakla bekleniyor.

UEFA Avrupa Ligi’nde Yeni Format

Bu sezon, UEFA Avrupa Ligi formatında önemli değişiklikler yapıldı. 36 takımın katılımıyla düzenlenecek olan lig usulü turnuvada, her takım 8 farklı rakiple karşılaşacak. İlk 8’e giren takımlar, doğrudan son 16 turuna yükselecek. 9-24. sıralarda yer alan ekipler ise play-off turunda karşı karşıya gelerek, son 16’ya kalma mücadelesi verecekler. Turnuvanın finali ise 21 Mayıs 2025’te, İspanya'nın Bilbao kentindeki San Mames Stadı'nda oynanacak.

Maç Takvimi Açıklanmadı

Fenerbahçe Atletc Bilbao maçı için kesin tarih henüz açıklanmadı. UEFA’dan yapılacak resmi açıklamalarla birlikte, maç tarihi ve saati netlik kazanacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Giray Altınok'un Yeni Dizisi "Karşılaşmalar"ın İlk Fragmanı Yayınlandı

Giray Altınok'un Yeni Dizisi "Karşılaşmalar"ın İlk Fragmanı Yayınlandı