Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Emlak / Personel TBMM'ye personel alımı ile ilgili detaylar açıklanda

TBMM'ye personel alımı ile ilgili detaylar açıklanda

Meclis, sürekli işçi statüsünde istihdam edilecek 250 personeli belirlemek amacıyla noter huzurunda çekilecek kura ile seçecektir.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
TBMM'ye personel alımı ile ilgili detaylar açıklanda

Meclis, personel ihtiyacını karşılamak üzere "Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı İdari Teşkilatına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" hükümleri çerçevesinde sürekli işçi statüsünde 250 personel alımı gerçekleştirecektir.

Sürekli işçi kadrolarına başvuru yapmak isteyen adayların başvuruları, bugünden itibaren Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden alınmaya başlanacak ve başvuru süreci 27 Kasım tarihinde sona erecektir.

Personel alımıyla ilgili detaylara, Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım Platformu ve TBMM'nin resmi internet sitesinden ulaşılabilir.

Başvuruda bulunan adaylar arasında noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekimi sonucunda, istihdam edilecek kadro ve ünvan sayısında asıl adaylar belirlenecek ve her bir kadro veya ünvan için 4 katı kadar yedek aday belirlenecektir. Kura çekimi 12 Aralık tarihinde yapılacak olup, personel alım sürecinde mülakat uygulanmayacaktır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pegasus’tan Yurt İçi Uçuşlarda Özel Fırsat: Biletler Nerdeyse Bedava!

Pegasus’tan Yurt İçi Uçuşlarda Özel Fırsat: Biletler Nerdeyse Bedava!