Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Emlak / Personel Bursa Kestel'de mahkemeden satılık 12.750 m² tarla

Bursa Kestel'de mahkemeden satılık 12.750 m² tarla

Bursa Kestel'de mahkemeden satılık 12.750 m² tarla için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bursa Kestel'de mahkemeden satılık 12.750 m² tarla
KAYNAK: ilan.gov.tr

Bursa Kestel'de 12.750 m² tarla mahkemeden satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2021/11418 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir. VE taşınmaz satışı ilanına bilirkişi raporu eklidir. Tüm ayrıntılı bilgiler bilirkişi raporunda mevcut olup ayrıca SATIŞI YAPILACAK TAŞINMAZ TAPU KAYDINDA TARLA OLARAK KAYITLI OLUP ANCAK FİZİKİ DURUMUNDA BİLİRKİŞİ RAPORUNA GÖRE ÜZERİNDE HAYVAN BESİ ÇİFTLİĞİ OLDUĞU; 3 ADET ÇALIŞANLARIN KULLANDIĞI BİNA, 3 ADET HAYVAN AHIRI, VE AÇIK BESİ YERİ VARDIR. TESCİL VE TESLİM AŞAMASINDA GEREKLİ TÜM TESLİM HARÇ VE MASRAFLARINDAN VE GEREKLİ RUHSAT ALMA İŞLEMLERİ HARÇ MASRAF VE DİĞER SORUMLULUKLARI İHALE ALICISINA AİTTİR.Tebliğ yapılamayan ilgililere gazetede veya elektronik ortamda yapılansatışelektronik ilanın İİK 127 maddesi gereği tebliğ yerine geçeceğinin ilanda ve şartnamede belirtilmesine ve Tapu alım harcının, tahliye ve teslim masraflarının, alıcıdan alınmasına, (kdv oranınıntaşınmaz teslim ve tescil aşamasında güncel olan oran ne ise o oran üzerinden hesaplanmasına )
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Bursa İl, Kestel İlçe, ÜMİTALAN Mahalle/Köy, 108 Ada, 23 Parsel, SATIŞI YAPILACAK TAŞINMAZ TAPU KAYD ...
Adresi : Ümitalan Mah. 108 Ada 23 Parsel Kestel Bursa Kestel / BURSA
Yüzölçümü : 12.750 m2
İmar Durumu :İnşaat tarzı Kestel Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün 05/12/2022 tarih ve 33047 sayılı yazıya göre Bursa 2020 yılı 1/100000 Ölçekli Çevre Düzeni Planında Tarım alanlarında kaldığı belirtilmiştir.
Kıymeti : 8.778.759,00 TL
KDV Oranı : %20
Kaydındaki Şerhler: Diğer : tapu kaydın olduğu gibidir. ve tapu kaydında tarla olarak kayıtlı ancak üzerinde hayvan besi çiftliği mevcut olup ayrıntıları bilirkişi raporunda mevcuttur

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kargo şubesi yangında yok oldu

Kargo şubesi yangında yok oldu