Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Emlak / Personel Alanya'da 10 m² 150.000 TL'ye icradan satılık dükkan

Alanya'da 10 m² 150.000 TL'ye icradan satılık dükkan

Alanya'da 10 m² 150.000 TL'ye icradan satılık dükkan için haberimizi okumaya devam edin...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alanya'da 10 m² 150.000 TL'ye icradan satılık dükkan

Bir borçtan dolayı Alanya'da 10 m² dükkan icradan satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

ANTALYA İLİ, ALANYA İLÇESİ, SARAY MAH. 2507 ADA,11 PARSEL BODRUM KAT 11 NOLU BAĞIMSIZ BÖLÜM DÜKKAN VASFINDAKİ TAŞINMAZIN TAM HİSSESİ SATIŞA ÇIKARILMIŞ OLUP BİLİRKİŞİ RAPORUNA GÖRE ÖZETLE: Alanya ilçesi, Saray mahallesi yerleşim alanında, meskun mahal içerisindedir. Parsele ulaşım Güzelyalı Caddesi üzerinden yapılmakta olup, parselin üzerinde tek bloklu apartman şeklinde imal edilmiş betonarme binalar bulunmaktadır. Parselin bulunduğu bölgede eski yapılaşmaların olduğu gibi yeni yapılaşmaların ve sitelerin olduğu gözlenmiştir. Yakın çevresinde benzer özellikli yapılar ile konut ve işyeri olarak kullanılan imarlı taşınmazlar ve turizm fonksiyonu ile kullanılan oteller yer almaktadır. Bölge her gelir grubunun ikamet ettiği bir bölgedir. Ulaşım özel ve kamusal araçlar ile sağlanabilmektedir. Bölgenin kamu hizmetlerinden istifadesi tamdır.

Taşınmaz konum olarak, Güzelyalı Caddesine güneyden cepheli konumda, Alanya Antalya (D-400) Karayoluna 2,5km, Atatürk Caddesine 170m, Damlataş plajının ve sahile 1. Parsel konumunda, Alanya merkeze 1,8 km uzaklıkta yakın konumda bulunmaktadır.

Alanya ilçesi, Saray Mahallesi, Güzelyalı GAYRİMENKULÜN ÇAP, İSKAN, RUHSAT, ONAYLI PROJE VI Rİ Alanya Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğünde yer alan imar paftası üzerinde konu mülkün bulunduğu parselin konumu teyit edilmiştir. aşınmaz içerisinde projesine göre bodrum * zemin * 4 katlı betonarme yapı bulunmaktadır. Mevcut bina projesine göre düz çatılı, bodrumu katı depo/dükkan şeklinde düzenlenmiş, zemin katı dükkan mesken olarak düzenlenmiş, üst katları mesken olan, zemin katı Güzelyalı Caddesine cepheli konumlu olarak düzenlenmiş toplamda 18 adet dükkan ve 16 adet meskenden oluşmaktadır.

Kıymet takdirine konu 11 nolu DÜKKAN; mevcut apartmanın bodrum katında yer alan, GüzelyalıCaddesi ile kot farklı konumda bulunan, apartmanın batı giriş kapısının hemen kuzeyindeki 1. Dükkan olan, batı cepheli, 12 nolu dükkan ve 13 nolu dükkan ile birleştirilerek genişletilmiş olarak kullan, girişi 12 nolu dükkandan sağlanan, demir imalatlara sahip, tüm dükkanın iç mahalinde ıslak zeminler fayans, duvarları sıvalı boyalı, bazı kısımlarında tadilat gereksinimleri olan projesine göre yaklaşık 10 m2 alanlı keşif günü kullanılmayan mevcut hali ile depo durumunda olan bir dükkandır. Mevcut taşınmaz içerisinde projesine aykırı olarak yapılmış olan genişlemeler dikkate alınmadan projesine bağlı kalarak değer verilmesi uygun görülmüştür.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Türk bayrağının renkleri ile coşku

Antalya Türk bayrağının renkleri ile coşku