Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri

Tepkiler sürüyor

Sık ve uzun süreli yaşanan elektrik kesintileri ve 60-90 günlük yüksek rakamlı elektrik faturaları Cumhuriyet Meydanı’nda eylemle protesto edildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tepkiler sürüyor

Sık ve uzun süreli yaşanan elektrik kesintileri ve 60-90 günlük yüksek rakamlı elektrik faturaları Cumhuriyet Meydanı’nda eylemle protesto edildi.

 

CLK’YA MÜRACAAT EDİN

 

Eylemde konuşan Tüketiciler Birliği Antalya Şube Başkanı Neşet Gündüz,’’ Herhangi bir tüketici  CLK ile sorun yaşarsa, derneğimize gelebilir. Vatandaşlarımız yüksek rakamlı faturalar geliyorsa ilk önce CLK’ya müracaatlarını yapacaklar, saatlerini inceletecekler. Bu 2-3 gün gibi bir sürede gerçekleşiyor. Sorun devam ederse, biz tüketici ile birlikte CLK’ya gideceğiz. Burada yasal haklarını arayacağız. Eğer tüketicinin saati doğru ise tüketicilerimizin haklarını arayacağız. Tüketici eğer bir haksızlık yaşadıysa hakkını alacaktır. Kesinlikle faturalarına hiçbir şekilde faiz işlemeyecektir. Taksit imkânı da sağlayacaktır. Bundan sonra faturalar gönderilecek” dedi.

 

FATURASI YÜKSEK GELEN VATANDAŞLAR BİZE BAŞVURSUN

 

Neşet Gündüz, “ Görüşmelerimizde CLK yüksek bir fatura göndermediğini söyledi. Biz de vatandaşın yüksek fatura ile isyan ettiğini söyledik, bir yangın var dedik. Ondan sonra bir hata yapılabilir. Bunu okuyan arkadaşlarımız da yapmış olabilir dediler. Yanlış okuma yapan arkadaşlarımızın da işlerine son verdik dediler.  CLK bize yanlış gelen faturaları iptal edeceğine dair söz verdi. Faturası yüksek gelen vatandaşlar bize başvursun biz gerekli yardımı yapacağız’’dedi. Gündüz’ün konuşmalarını kesen vatandaşlar,tepki gösterdi. “Sen CLK’nın adamısın diye” konuştular.

 

TÜRKİYE’NİN EN PAHALI ELEKTRİĞİ ANTALYA’DA

 

Halkevleri Akdeniz Bölge Temsilcisi Kutay Meriç ise " Türkiye’nin en pahalı elektriklerinden birini Antalya’da satıyorlar. Eskiden kamu hizmeti niteliğinde olan ve sübvansiyonlu olarak halka dağıtılan elektrik, özelleştirilmiş alınıp satılan sıradan bir mal haline getirilmiş, kamu hizmeti olma niteliği yok edilmiştir. Şimdi çok sayıda vergi ve hizmet bedeli de yüklenerek özel şirketlerin, yüksek karlar ettiği bir ticari mal haline gelmiştir. Genel olarak enerji meselesi özel de elektriğin artık bariz şekilde aile bütçelerini sarsan meblağlarda gelmesinin ve bugün Antalya’da yaşanan yurttaş sorununun temel nedeni budur’’dedi.(Deniz TOPKAYA)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CLK karanlığı !

CLK karanlığı !