Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Seracılık Sektörü Growtech’te Yeni İş Bağlantılarına İmza Atacak

Seracılık Sektörü Growtech’te Yeni İş Bağlantılarına İmza Atacak

22’ncisi düzenlenecek olan Growtech Fuarı, seracılık sektörünün yeni iş bağlantılarına imza atacağı bir platform olacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Seracılık Sektörü Growtech’te Yeni İş Bağlantılarına İmza Atacak
KAYNAK: İHA

Growtech Fuarı, uzun yıllardır sera sektörünün Türkiye’deki en önemli buluşma noktası olmuştur. Bu fuar, sadece Türkiye için değil, batı Avrupa ve Asya-Uzak Doğu için de büyük bir öneme sahip.Fuarda uluslararası yoğun bir katılım olacak. Hem yabancı rakiplerimiz hem de tedarikçilerimizin bir arada bulunduğu bu fuar, özellikle Türk Cumhuriyetleri ve Kafkas ülkeleri ile Rusya’nın ziyaretçi olarak yoğun bir şekilde katıldığı bir platform olacak.Antalya’nın Growtech Fuarı için sunduğu avantajlar sayesinde, ilk sera enstitüsü Antalya’da BATEM’de kurulmuştur ve bu konuda eski ve uzun bir geçmişimiz var.

Teknolojinin Getirdiği Avantajlar Neler ?

Teknoloji, seracılık alanında da bir takım kolaylıklar ve yenilikler getiriyor. Türk seracılığı, sadece aldığı büyük ve çerçeveli projelerle değil aynı zamanda geliştirdiği kaliteli ve teknolojik sera ekipmanlarıyla da adından söz ettiriyor.

Seracılıkta Yeni Yatırım Rallisi

2023’ün sera sektörü adına bir çıkış yılı olduğunu kaydeden Cengiz Yaylalı, önümüzdeki 5-10 yıllık dönemde modern seralar bağlamında bir yatırım rallisi dönemine girdiğimizi doğruluyor.Gerçekleştirecekleri çalıştay hakkında daha fazla bilgi almak için Growtech Fuarı’na katılmanızı öneririz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kan ver hayat ver!

Kan ver hayat ver!