Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi CHP’de birlik kahvaltısı

CHP’de birlik kahvaltısı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muratpaşa İlçe Örgütü Kadın Kolları’nın Lara Kazan Restoran’da Muratpaşa Birlik ve Dayanışma kahvaltısı düzenledi. Toplantıda belediye başkanı ve meclis üyesi aday adayları bir araya gelerek, ‘’Yerelde ve genelde CHP’yi iktid

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP’de birlik kahvaltısı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muratpaşa İlçe Örgütü Kadın Kolları’nın Lara Kazan Restoran’da Muratpaşa Birlik ve Dayanışma kahvaltısı düzenledi. Toplantıda belediye başkanı ve meclis üyesi aday adayları bir araya gelerek, ‘’Yerelde ve genelde CHP’yi iktidara taşımaya hazırız’’ mesajı verdi.

 

CHP Muratpaşa İlçe Örgütü Kadın Kolları, Birlik ve Dayanışma kahvaltısı düzenledi. Toplantıya CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, İl Genel Meclisi Başkanı ve Büyükşehir Belediyesi Aday Adayı Cavit Arı, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, CHP Kadın Kolları MYK Üyesi İlkay Budak, İl Sekreteri Gülsüm Kurupınar, İlçe Başkanı Ercan Erkan, belediye ve il genel meclis üyeleri ile il, ilçe yöneticileri ve Muratpaşa’nın belediye başkanı ve meclis üyesi aday adayları katıldı. İl Başkanı Devrim Kök’ün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun program hazırlıkları nedeniyle katılmadığı öğrenilirken İl Kadın Kolları Başkanı Sultan Yeğen’in programda da bulunmaması dikkat çekti.

 

CHP’Yİ İKTİDARA TAŞIMAYA HAZIRIZ

CHP Muratpaşa İlçe örgütü Kadın Kolları Başkanı Feryal Tezcan birlik ve beraberliğin önemine değindi. Tezcan konuşmasında, “Artık gün bir arada yan yana olma günüdür ve böyle olunca aşamayacağımız engel çözemeyeceğimiz sorun kalmayacak. Şimdi yenilenme, şimdi örgütlenme, şimdi omuz omuza çalışma zamanıdır. Ben ve arkadaşlarım, heyecanla gecemizi gündüzümüze katıp çalışıyoruz. Yerelde ve genelde partimizi iktidara taşımaya hazırız. Siyasi partilerde kadın çalışmasının ne kadar önemli olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Partimizi Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu önderliğinde iktidarı taşıyacağız. Ülkedeki karamsarlığı aydınlığa kavuşturacak güç kadınlardadır.

Tem amacımız AKP hükümetini baskıcı uygulamalarıyla mücadele etmektir” dedi.

 

ÖRGÜTÜMÜZ NE KADAR BAŞARILIYSA,

ADAYLARIMIZ O KADAR BAŞARILI OLUR

 

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen ise kadın kollarına ve gençlik kollarına gereken önemin verilmesi gerektiğini çünkü onların Cumhuriyet Halk Partisi için birer lokomotif güç olduklarını ifade etti. Evcilmen,“Bu seçim diğerlerinden daha farklı bir seçimdir. Yerel seçimlerde başarı elde edemememiz için hiçbir neden görmüyorum. Yeter ki biz birlikte hareket etmeyi, ortak aklı ortaya koymayı deneyelim. Bu geleneği bu güne kadar getirdik. Bundan sonrada sürdüreceğiz. Örgütümüzü seçimlerde her şeyin önündedir. Her şeyin üstündedir. Örgütümüz ne kadar başarılıysa, adaylarımız o kadar başarılı olacaktır. Bir başka konu örgütümüzün temeli olan gençlik kollarımız ve kadın kollarımız sürükleyicidir. Lokomotiftir. Onlar taşır, onlar çeker, onların girebilecekleri yerlere biz giremeyiz. Ama onlar bizim alt yapımızı oluşturmakta çok üstattırlar, gayretlidirler. Bu anlamda kadın kollarımıza göstereceğimiz önemin bir başka adı olsa gerek. Kadın kollarımız ve gençlik kollarımız ev ev mahalle mahalle çalışmaktalar ve bizim seçim öncesi gerçekleştireceğimiz zeminin altını oluşturmaktalar. Kadın kollarımıza ve gençlik kollarımız küçük nedenlerle engel olmak yerine onları destekleyebilecek, onları yüreklendirecek performansı ortaya koyabilmeliyiz. Koyabilmeyiz ki amaca ve hedefimize bu yönde ulaşabilmeliyiz” diye konuştu.

 

 

CHP KENT YAĞMACISI DEĞİL

CHP Antalya Gürkut Acar ise Cumhuriyet Halk Partisi’nin Türkiye’nin en köklü partisi olduğuna vurgu yaparak şunları kaydetti; “Toplumsal hareketler Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidara gelmesini zorunlu hale getirmiştir. Önümüz açıktır. Bu da şu anda aramızdaki sevgi saygı bizi iktidara doğur götürecektir. Yeter ki biz kendi aramızda birlik ve bütünlük içinde olalım. Türkiye’de demokrasiyi devam ettiren partidir. Bugün artık Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bir din devletine götüren çağdışı bir anlayışa karşı Türkiye’de bizim vereceğimiz çağrı Türkiye’de aydınlık çağdaşlık adresidir. Türkiye’yi gittikçe cumhuriyetin temel değerlerinden koparan bir iktidara karşı burada yaptığımız toplantıda aday adaylarımızla Türkiye’de yeni bir kapı ve başlangıcı yapacağız. Cumhuriyet Halk Partisi belediyeciliğinde, resmi dairelerin boşalttığı, askeri dairelerin boşalttığı yerlere bina dikip oraları beton yığını haline getirmek yatmaz. Cumhuriyet Halk Partisi kent yağmacısı değildir. Cumhuriyet Halk Partisi rantı yandaşlarına indirmek için siyaset yapan bir parti değildir. Biz her zaman Cumhuriyet Halk Partisi olarak halkın çıkarlarını önde tutmuşuzdur. Daha sağlıklı kentler yaratmak daha güzel bir yaşam için Cumhuriyet Halk Partisi elinden gelen her şeyi yapmıştır ve örnekleri ortadadır. Kimse gelip burada kendi yaptıkları yağmaları görmeden Cumhuriyet Halk Partisi’ne söz atmasın. Burada açık söylüyorum Cumhuriyet Halk Partisi’nin dışındaki dönemler hep Antalya’nın yağma edilme dönemleri olmuştur, kent yağmalanmıştır.”

Konuşmaların ardından tüm katılımcılar toplu fotoğraf çektirdi. Mühübe DEMİRBAŞ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
29 Ekim’de tek yürek

29 Ekim’de tek yürek