Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Yunanistan Dışişleri Bakanı'ndan Normalleşme Mesajı: Türk-Yunan Diyaloğu Devam Etmeli

Yunanistan Dışişleri Bakanı'ndan Normalleşme Mesajı: Türk-Yunan Diyaloğu Devam Etmeli

Yunanistan Dışişleri Bakanı George Gerapetritis, Türkiye ile olan ilişkilerde gerginliklerin önlenmesi için sürekli bir Türk-Yunan diyaloğunun önemini vurguladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yunanistan Dışişleri Bakanı'ndan Normalleşme Mesajı: Türk-Yunan Diyaloğu Devam Etmeli
MUHABİR: Kardelen Özdemir

Yunanistan Dışişleri Bakanı George Gerapetritis, Türkiye ile olan ilişkilerde gerginliklerin önlenmesi için sürekli bir Türk-Yunan diyaloğunun önemini vurguladı. Gerapetritis, her ne kadar iki ülke arasında tam bir anlaşma sağlanamasa da, gerekli koşulların oluşturulması gerektiğini belirtti.

28. Yıllık Economist Hükümet Yuvarlak Masa Toplantısı'nda konuşan Gerapetritis, "Komşularımızla görüşebilme yeteneği ülkemize hizmet ediyor" diyerek, Yunanistan'ın Türkiye ile ilişkilerinin önemine dikkat çekti.

Gerapetritis ayrıca, olası bir "kaza" durumunda, bu tür olayların çözümü için futboldaki video yardımcı hakem uygulaması VAR'a atıfta bulundu. "Ege üzerinde bir kaza olursa, bunu düzeltmek için VAR'ımız olmayacak" diyen Bakan, bölgedeki gerilimlerin minimize edilmesi gerektiğini vurguladı.

Yunan Dışişleri Bakanı, Ege'deki hava sahası gerginliklerinin azaldığını da belirterek, her iki ülkenin çatışmadan kaçınma iradesini gösterdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Disneyland Çalışanları Greve Hazırlanıyor: 14 Bin İşçi Bekleniyor

Disneyland Çalışanları Greve Hazırlanıyor: 14 Bin İşçi Bekleniyor