Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya UNRWA Gazze'de 60 çadırlık kamp kurdu

UNRWA Gazze'de 60 çadırlık kamp kurdu

Birleşmiş Milletler (BM) Filistinli Mültecilere Yardım Ajansı (UNRWA), Gazze Şeridi'nin güneyinde, İsrail'in saldırılarından kaçan Filistinliler için bir kamp kurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
UNRWA Gazze'de 60 çadırlık kamp kurdu
MUHABİR: Süleyman Gezici

UNRWA, Gazze'de İsrail saldırılarından kaçanlara çadır kampı kurdu. Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım ve İşgal Altındaki Topraklardan Geri Dönüş Örgütü (UNRWA), Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus bölgesinde İsrail saldırılarından kaçan Filistinliler için bir çadır kampı kurdu.

Kampta yaklaşık 60 çadır bulunuyor. Çadırlar, İsrail'in 7 Ekim'den beri sürdürdüğü yoğun hava saldırılarından sonra kurulan ilk kamp oldu. Kampta, Gazze'nin kuzeyinden kaçmak zorunda kalan aileler yerleştiriliyor. UNRWA'dan yapılan açıklamada, kampın geçici bir çözüm olduğu ve Filistinli mültecilerin daha kalıcı bir barınma alanına yerleştirilmesi için çalışmaların sürdüğü belirtildi. İsrail ordusunun 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne aralıksız olarak sürdürdüğü saldırılar nedeniyle bugüne kadar yüz binlerce Filistinli bölgenin kuzeyinden güneyine kaçmak zorunda kaldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin Mezitli Belediyesi'nden yeni Aile Sağlığı Merkezi müjdesi

Mersin Mezitli Belediyesi'nden yeni Aile Sağlığı Merkezi müjdesi