Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Piton Saldırısına Uğradı 4 Saatlik Mücadeleyle Kurtarıldı

Piton Saldırısına Uğradı 4 Saatlik Mücadeleyle Kurtarıldı

Tayland'da bir kadının evinde bulaşık yıkarken piton saldırısına uğraması korku dolu anlar yaşattı. Yardım çağrıları sayesinde kadın kurtarıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Piton Saldırısına Uğradı 4 Saatlik Mücadeleyle Kurtarıldı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Tayland'ın Samut Prakan kentinde yaşayan 64 yaşındaki Arrom Arunroj, evinde bulaşık yıkadığı sırada bir piton tarafından saldırıya uğradı.

Kadının çığlıklarını duyan komşuların müdahalesiyle olay yerine polis ekipleri çağrıldı. Pitonun kadının beline dolanarak onu sıkıştırdığı ve durumu tehlikeli hale getirdiği öğrenildi.

Komşuların Yardım Çağrısı Hayat Kurtardı

Çığlıkları duyan komşular, hemen polis ekiplerine haber verdi. Ekiplerin olay yerine ulaşmasının ardından, Arunroj ve piton arasında süren 4 saatlik bir kurtarma operasyonu başladı. Uzun süren bu çaba sonunda kadın yılandan kurtarıldı. Olay sonrasında kadının hastaneye kaldırıldığı ve çok sayıda yılan ısırığına maruz kaldığı öğrenildi.

Yılan Zehirli Değil Ancak Tehlikeli

Piton zehirli bir tür olmasa da avlarını öldürmek için onları önce ısırdığı, ardından sıkıştırarak boğduğu biliniyor. Yılanın saldırısına uğrayan kadının sağlık durumu iyi olarak açıklandı. Pitonun zehirli olmaması, kadının hayatta kalmasında önemli bir faktör oldu. Ancak, yılanın sıkıştırma gücü nedeniyle ciddi bir tehlike atlattığı belirtiliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Isparta Valisi Abdullah Erin Atatürk karşıtı Said Nursi'yi anmış

Isparta Valisi Abdullah Erin Atatürk karşıtı Said Nursi'yi anmış