Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Ukrayna: Rusya gece saatlerinde saldırı düzenledi 6 kişi öldü

Ukrayna: Rusya gece saatlerinde saldırı düzenledi 6 kişi öldü

Harkiv Bölgesi Askeri İdare Başkanı Oleg Sinegubov, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Rus ordusunun Harkiv bölgesinde bulunan "Novaya Pochta (Yeni Posta)" terminaline gece saatlerinde füze saldırısı düzenlediğini bildirdi. Saldırıda 6 kişi yaşamını yitirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ukrayna: Rusya gece saatlerinde saldırı düzenledi 6 kişi öldü
KAYNAK: İHA

Harkiv Bölgesi Askeri İdare Başkanı Oleg Sinegubov, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Rus ordusunun Harkiv bölgesinde bulunan "Novaya Pochta (Yeni Posta)" terminaline gece saatlerinde füze saldırısı düzenlediğini bildirdi.

Sinegubov'un açıklamasına göre, bu saldırı sonucunda 6 kişi yaşamını yitirdi, 14 kişi ise yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralılar arasında ağır durumu olanların da olduğu belirtildi, ve tüm yaralılara gerekli tıbbi yardımın sağlandığı ifade edildi. ukrayna-1Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy de sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Novaya Pochta" terminalinin sivil bir tesis olduğunu vurgulayarak Rusya'ya yönelik baskının artırılması gerektiğini belirtti. Ayrıca, Zelenskiy, Ukrayna'nın Rus terörizmine karşı kararlı bir şekilde cevap vereceğini ifade etti ve uluslararası toplumun terörle mücadelede birliğini güçlendirmesi gerektiğine dikkat çekti. Zelenskiy ayrıca Rusya'nın terör ve şiddetle başarılı olamayacağını vurgulayarak, terör faaliyetlerinde bulunanların gereken cezayı alacaklarını belirtti.

russya uk

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Üniversitesi öğrencileri formula hızıyla ileri gidiyor

Üniversitesi öğrencileri formula hızıyla ileri gidiyor