Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Türk denizcilerin bulunduğu gemi 15 saat sonra kurtarıldı

Türk denizcilerin bulunduğu gemi 15 saat sonra kurtarıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Denizcilik Genel Müdürlüğü, Yemen açıklarında seyir halindeyken iletişim kaybı yaşanan Central Park isimli kimyasal tankerin 15 saat sonra kurtarıldığını duyurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Türk denizcilerin bulunduğu gemi 15 saat sonra kurtarıldı
KAYNAK: İHA

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Denizcilik Genel Müdürlüğü, Yemen açıklarında seyir halindeyken iletişim kaybı yaşanan Central Park isimli kimyasal tankerin 15 saat sonra kurtarıldığını duyurdu. Türk denizciler Kaptan Aydın Hasırcı ve 4. Kaptan Okan Yüksel'in görev yaptığı geminin kaçırıldığı değerlendirilmişti.

Denizcilik Genel Müdürlüğü, dün akşam saatlerinde Central Park isimli kimyasal tankerin Yemen açıklarında seyir halindeyken iletişim kurulamadığını ve kaçırıldığı değerlendirmesini yapmıştı. Ancak bugün yapılan açıklamada, geminin 15 saat sonra kurtarıldığı belirtildi. Denizcilik Genel Müdürlüğü sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Aden Körfezi'nde iletişim sağlanamayan Liberya bayraklı Central Park tankerinin, şirketi ve Türk mürettebatı ile Ana Arama Kurtarma Koordinasyon Merkezi (AAKKM) tarafından görüşme sağlanmış olup geminin 15 saat alıkonması sonrası kurtarıldığı ve tüm personelin iyi olduğu öğrenilmiştir.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray'da Sanchez'in durumu belli oldu

Galatasaray'da Sanchez'in durumu belli oldu