Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Trump'ın oğlu Zelenski'yi suçladı!

Trump'ın oğlu Zelenski'yi suçladı!

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr., Volodimir Zelenski'ye yönelik çarpıcı bir suçlama yaparak, ABD'li blog yazarı Gonzalo Lear'ı "ortadan kaldırmakla" suçladı ve bu duruma tepki gösterdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Trump'ın oğlu Zelenski'yi suçladı!
KAYNAK: İHA

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski'yi Amerikalı blog yazarı Gonzalo Lear'ı "öldürmekle" suçladı. Önceki Amerikalı gazeteci Tucker Carlson'ın iddiasına göre, Gonzalo Lear, Ukrayna hapishanesinde "Zelenski ve Biden hükümetlerini eleştirmek" suçlamasıyla tutuklandıktan sonra 55 yaşında yaşamını yitirdi.

Donald Trump Jr, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Yani şimdi Zelenski gibi sosyal yardımlarımızdan faydalanan yabancıların vatandaşlarımızı ve gazetecilerimizi öldürmesine izin mi veriyoruz?" dedi. Ayrıca Trump Jr, ABD medyasından olayla ilgili öfkeli bir tepki beklediğini ancak bunun gerçekleşmeyeceğini önceden bildiğini belirtti.

Gonzalo Lear, Mayıs ayının başlarında Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU) tarafından tutuklandı. SBU, Lear'ın Rusya'nın Ukrayna'yı işgalini desteklemesini ve "adaletten kaçmaya" çalışmasını gerekçe gösterdi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İcradan satılık 2019 model Peugeot marka araç

İcradan satılık 2019 model Peugeot marka araç