Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Trump kefaletle serbest kaldı, sabıka fotoğrafı yayınlandı

Trump kefaletle serbest kaldı, sabıka fotoğrafı yayınlandı

Eski ABD Başkanı Donald Trump seçim sonuçlarına müdahale etmekle suçlandı, teslim oldu, hemen serbest kaldı.Trump'ın sabıka fotoğrafı yayınlandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Trump kefaletle serbest kaldı, sabıka fotoğrafı yayınlandı

Nihat Saraç

Eski Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump ve beraberindeki 18 kişinin 2020’de düzenlenen başkanlık seçiminde Georgia eyaletindeki sonuçlara müdahale etmekle suçlandığı davada flaş bir gelişme yaşandı.

200 BİN DOLAR KEFALET

Trump, sanıklara teslim olmaları için verilen sürenin dolmasına saatler kala New Jersey eyaletinden Georgia eyaletindeki Atlanta şehrine gelerek Fulton County Hapishanesi’nde yetkililere teslim oldu. 200 bin Dolar kefalet ödemeyi kabul eden Trump'ın sabıka fotoğrafı çekildi. Hapishane kayıtlarına " P01135809" numarası ile geçen Trump, Yaklaşık 20 dakika sonra hapishaneden ayrıldı.

İLK OLDU

İşte Trump'un sabıka fotoğrafı, aynı zamanada trump sabıka fotoğrafı olan ilk amerika başkanı oldu.

photo_5999275096205803042_y

SUÇSUZUM

New Jersey'e dönmeden önce basına açıklama yapan Trump, suçsuz olduğunu yineledi. Haklı olarak Seçim sonuçlarına karşı çıktığını belirten Trump, "Bu davalar adaletle dalga geçiyor. Hiçbir hatamız yok, yanlış bir şey yapmadım. Bunu herkes de biliyor" ifadelerini kullandı. Kendisine yönelik yargı sürecinin siyasi olduğunu daha önce de birçok kez dile getiren Trump, "Davaları açanlar esasen seçimlere müdahale ediyor" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
 Kağıthane'de bir grup keleş ile polislere ateş açtı

 Kağıthane'de bir grup keleş ile polislere ateş açtı