Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Teksas Hayvanat Bahçesi Personeli Bebek Goril Jameela'ya Bakmak İçin Goril Kostümü Giyiyor

Teksas Hayvanat Bahçesi Personeli Bebek Goril Jameela'ya Bakmak İçin Goril Kostümü Giyiyor

Teksas'taki Fort Worth Hayvanat Bahçesi, anne goril Sekani'nin terk ettiği bebek goril Jameela'ya bakmak için yaratıcı bir çözüm buldu: goril kostümü giyinmek. Bu ilginç yöntemle ilgili detaylar haberimizde!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Teksas Hayvanat Bahçesi Personeli Bebek Goril Jameela'ya Bakmak İçin Goril Kostümü Giyiyor
KAYNAK: Haber Merkezi

Teksas'ın Fort Worth şehrinde bulunan hayvanat bahçesi çalışanları, anne goril Sekani'nin terk ettiği bebek goril Jameela'ya bakım sağlamak için ilginç bir yönteme başvurdu.

Sekani'nin Jameela'yı reddetmesinin ardından, hayvanat bahçesi personeli, annenin kürkünü taklit eden özel bir "goril kostümü" giymeye başladı.

Sezaryenle Doğan Jameela, Fort Worth Hayvanat Bahçesi'nde Bir İlk

Doktorlar, Sekani'nin beş hafta erken doğum yapmasının ardından nadir görülen bir acil sezaryen operasyonu gerçekleştirerek Jameela'nın doğumunu sağladılar. Jameela, Fort Worth Hayvanat Bahçesi'nde sezaryenle doğan ilk goril oldu.

Baby Monkey

Anne Goril Sekani'nin Jameela ile Bağ Kurma Zorluğu

Doğumun ardından Sekani'nin, yeni doğan kızıyla bağ kurmakta zorlandığı gözlendi. Yavru goriller, ilk birkaç yılını annelerine bağımlı olarak geçirirler.

Yavru Goril Jameela'ya 24 Saat Bakım

Hayvanat bahçesi bakıcıları, yavru gorile 24 saat boyunca bakım sağlamak zorunda kaldılar. Şu anda hayvanat bahçesinde, Jameela'ya anne rolü üstlenmesi için Gracie adında başka bir dişi goril eğitiliyor.

Doktorlar Jameela'nın Gelişimine Yardımcı Oluyor

Hayvanat bahçesi doktoru, Jameela'nın gelişimine yardımcı olmak için, onunla çalışırken insan bebeklerine benzer şekilde tutulmasına izin verdiklerini belirtti. Böylece Jameela'nın kaslarını ve vücut yapısını güçlendirmeye çalışıyorlar.

Bebek Goril

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Serebral Palsili Hastası Emine Pınar Furucu Türkiye 2.'si Oldu

Serebral Palsili Hastası Emine Pınar Furucu Türkiye 2.'si Oldu