Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Tayland'da Lüks Otelde Ölü Bulunan 6 Turistin Bardaklarında Siyanüre Rastlandı

Tayland'da Lüks Otelde Ölü Bulunan 6 Turistin Bardaklarında Siyanüre Rastlandı

Tayland'ın başkenti Bangkok'taki bir lüks otelde ölü bulunan 6 kişinin kullandığı çay bardaklarında siyanür tespit edildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tayland'da Lüks Otelde Ölü Bulunan 6 Turistin Bardaklarında Siyanüre Rastlandı
KAYNAK: İHA

Tayland'ın başkenti Bangkok'taki Grand Hyatt Erawan Otel'de dün yaşanan üzücü olayda, 6 kişinin ölümüyle sonuçlanan durumla ilgili detaylar netleşiyor. Polis yetkilileri, ölenlerin kimliklerini açıklarken, ölüm nedenlerinin siyanür zehirlenmesi olabileceğini belirtti. Otopsi sonuçlarına göre ölümlerin kesin nedeni belirlenecek.

Olay, otelin temizlik görevlilerinin 6 kişinin cansız bedenini keşfetmesiyle ortaya çıktı. İlk incelemelerde, ölümlerin zehirlenme sonucu gerçekleştiği tespit edildi. Grubun otel rezervasyonunda yer alan 7 kişilik grup olduğu ve odada bulunan çay ve kahve bardaklarında siyanür bulunduğu belirtildi. Ancak, olay yerinde herhangi bir kavga veya darp izine rastlanmadı.

T Y L D N2

Olay Yerinde Yaşananlar

Grup, hafta sonu otelde ayrı ayrı giriş yapmış ve kendilerine 5 farklı oda tahsis edilmişti. Pazartesi günü öğleden sonra grup üyeleri 5. katta bulunan odada bir araya geldi. Sipariş edilen yiyecek ve içeceklerin odada bulunan tek kişi olan Chong tarafından teslim alındığı belirtiliyor. Garsonun çay teklifini reddeden Chong'un stres altında olduğu ve az konuştuğu ifade edildi. Grubun geri kalan üyelerinin daha sonra odada toplandığı bildirildi.

T Y L D N4

Tayland Başbakanı Srettha Thavisin, ABD Federal Soruşturma Bürosu'nun (FBI) soruşturmada Tayland makamlarına destek verdiğini açıkladı. Ölenler arasında 4 Vietnam vatandaşı ve 2 Vietnam-ABD çifte vatandaşının bulunduğu belirtildi. Öte yandan, grupla ilgili detayların ve olayla bağlantılı olup olmadığının incelendiği kaydedildi.

T Y L D N3

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kentsel dönüşümde sigorta güvencesi artıyor

Kentsel dönüşümde sigorta güvencesi artıyor