Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Suriye'de bilinmeyen ülkeye ait savaş uçağı düştü!

Suriye'de bilinmeyen ülkeye ait savaş uçağı düştü!

İsrail'in Gazze'yi işgaliyle tırmanan gerilimde Suriye'deki Deyrizor'da düşen savaş uçağı pilotuyla birlikte gündemde. Uçağın yandığı fakat pilotun kurtulduğu açıklandı. Suriye-İsrail gerilimi ise devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Suriye'de bilinmeyen ülkeye ait savaş uçağı düştü!
KAYNAK: Anadolu Ajansı

Orta Doğu'da İsrail'in Gazze'yi işgaliyle başlayan gerginlik yeniden tırmanıyor. Suriye'nin doğusundaki Deyrizor ilinde hangi ülkeye ait olduğu belirsiz bir savaş uçağı düştü. Düşen uçağın yandığı ancak pilotun sağ kurtulduğu bildirildi.

Uçak Deyrizor'un Muhsan İlçesinde Düştü

Yerel kaynaklardan gelen bilgilere göre, rejim güçlerinin kontrolündeki Deyrizor'un Muhsan ilçesinde sebebi henüz bilinmeyen bir savaş uçağı düştü. Olayla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Pilot Kurtulmayı Başardı

Savaş uçağının düşmesi sonucu yanan enkazın içinde kalan pilotun sağ kurtulduğu belirtildi. Suriye'deki çatışmalarda taraf belirtilmezken, uçağın düşme sebebi üzerine soruşturma başlatıldı.

Suriye-İsrail Gerilimi Sürüyor

İsrail ile Suriye arasındaki gerilim devam ederken, İsrail'in Suriye topraklarına yönelik saldırıları devam ediyor. İsrail, 2011 yılından bu yana Suriye'ye karşı askeri müdahalelerde bulunmaya devam ediyor, ancak bu son olayın detayları henüz netlik kazanmadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla'da ana isale hattı patladı: Yolda dev çukur oluştu

Muğla'da ana isale hattı patladı: Yolda dev çukur oluştu