Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Rusya ve Ukrayna Arasında 180 Esir Takas Edildi

Rusya ve Ukrayna Arasında 180 Esir Takas Edildi

Rusya ve Ukrayna arasında Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arabuluculuğunda gerçekleştirilen esir takası sonucunda toplam 180 esir serbest bırakıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Rusya ve Ukrayna Arasında 180 Esir Takas Edildi
KAYNAK: Haber Merkezi

Rusya ve Ukrayna arasında Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arabuluculuğunda gerçekleştirilen esir takası sonucunda toplam 180 esir serbest bırakıldı. Rusya Dışişleri Bakanlığı'nın açıklamasına göre, Ukrayna tarafında esir düşen 90 Rus askeri hayati tehlikesi bulunmadan geri alındı. Aynı zamanda, 90 Ukraynalı savaş esiri de Ukrayna Silahlı Kuvvetleri'ne teslim edildi.

Açıklamada, geri alınan Rus askerlerinin nakledilmesinin ardından tedavi ve rehabilitasyon süreçlerine başlandığı da belirtildi. Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, bu esir değişimiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Bugün Rus esareti altındaki 90 insanımız daha evlerine döndü" şeklinde konuşarak, arabuluculuk görevini üstlenen BAE'ye teşekkür etti.

Zs

Çloık

Rusya Ve Ukrayna Arasında Birleşik Arap Emirlikleri (Bae) Arabuluculuğunda Gerçekleştirilen Esir Takası Sonucunda Toplam 180 Esir Serbest Bırakıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beşiktaş yeni sezonda giyeceği iç saha formasını açıkladı

Beşiktaş yeni sezonda giyeceği iç saha formasını açıkladı