Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Rus Vatandaşlar İstanbul'da Terör Saldırısında Hayatını Kaybedenler İçin Başkonsolosluk Önünde Toplandı

Rus Vatandaşlar İstanbul'da Terör Saldırısında Hayatını Kaybedenler İçin Başkonsolosluk Önünde Toplandı

İstanbul'da yaşayan Rus vatandaşlar, Moskova'da meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybedenler için Başkonsolosluk binası önünde duygusal bir anma töreni düzenledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Rus Vatandaşlar İstanbul'da Terör Saldırısında Hayatını Kaybedenler İçin Başkonsolosluk Önünde Toplandı
KAYNAK: İHA

Rusya'nın başkenti Moskova'da bir konser salonunda meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybedenlerin ardından İstanbul'da yaşayan Rus vatandaşlar, duygusal bir buluşmaya imza attı. Beyoğlu'ndaki Rusya İstanbul Başkonsolosluğu binası önünde toplanan Rus vatandaşlar, terör saldırısında yaşamını yitirenler için bir anma töreni gerçekleştirdi.

Rus Vatandaşlar Başkonsolosluk Önünde Toplandı

Moskova'da bir konser salonunda düzenlenen ve birçok masum insanın hayatını kaybettiği terör saldırısının ardından İstanbul'daki Rus vatandaşlar, Beyoğlu'ndaki Rusya İstanbul Başkonsolosluğu binası önünde bir araya geldi. Terör saldırısında yaşamını yitirenler için bir anma töreni düzenleyen Rus vatandaşlar, duygusal anlar yaşadı.

A W168991 01

Duygusal Anlar ve Dualar

Başkonsolosluk binası önüne çiçek bırakan ve mum yakan Rus vatandaşlar, terör saldırısında hayatını kaybedenler için dualar etti. Bazılarının gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Olayı duyduktan sonra derin üzüntü yaşayan Rus vatandaşlar, hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı diledi.

Rus Vatandaşlar Üzüntülerini Dile Getirdi

Rusya'da yaşayan Önder Özdemir, eşi ve kızıyla birlikte olayı duyduktan sonra büyük bir üzüntü yaşadıklarını belirterek, "Olayları duyduk çok üzüldük. Tasvip etmediğimiz şeyler. Allah kimsenin başına vermesin. Rusya halkına geçmiş olsun. Allah herkese sabır versin diyorum. Üzülüyoruz" dedi.

A W168991 03

Terör Saldırılarını Lanetle

Böyle olayların yaşanmaması gerektiğini ifade eden Erdem Şener ise terörü lanetleyerek, "Terör saldırıları son zamanlarda çok oluyor. Artık olmaması lazım. Artık öyle bir devirdeyiz ki bunların olmaması lazım. Terörü lanetliyorum" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Düzce İş Dünyası İle Buluştu

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Düzce İş Dünyası İle Buluştu