Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Paris'te kaybolan Türk bulundu

Paris'te kaybolan Türk bulundu

Türkiye'den ailesiyle birlikte Paris'e tatil yapmaya gelen 70 yaşındaki Mustafa Akçaer, kaybolduktan sonra bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Paris'te kaybolan Türk bulundu

Türkiye'den ailesiyle birlikte Paris'e tatil yapmaya gelen 70 yaşındaki Mustafa Akçaer, kaybolduktan sonra bulundu. 2 Kasım'da ailesiyle birlikte Paris'e gelen Mustafa Akçaer, otelde kaldığı sırada çevreyi gezmek için dışarı çıkmış ve bir süre sonra kaybolmuştu. Yaklaşık 4 gün boyunca haber alınamayan Akçaer, Paris'te sokaklarda uyuduğu ve tren garı yakınlarındaki inşaatta çalışan Türk işçilerine kendisini tanıtarak kaybolduğunu söyledi.

İşçilerin durumu patronlarına bildirmesi sonucu Mustafa Akçaer'in kimliği teşhis edildi ve oğluna ulaşıldı. Ailesinin büyük bir endişe yaşadığı bu süreçte sosyal medya paylaşımları ve yerel yetkililerin ilgisiyle bulunan Akçaer, yorgun ve bitkin bir haldeydi. Akçaer, oğluyla kucaklaşarak sevinçle karşılandı. Sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü.

Mustafa Akçaer'in oğlu Selam Akçaer yaşananları şu şekilde anlattı: "Üç günlük seyahat için ailemle beraber geldik. Otele daha giriş yaptığımız sırada babam biraz etrafa bakmak için çıktı. Biz çok uzaklaşacağını düşünmemiştik açıkçası, yarım saat sonra aramaya başladım ama hala bir sonuç alamadık maaleseef. Türkiye'nin Paris Başkonsolosluğu ilk günden itibaren iletişime geçti. Sağ olsunlar ilgi gösteriyorlar. Polisten bir sonuç çıkmasını bekliyoruz ya da kendi imkanlarımızla aramaya devam ediyoruz. İlk iki gün açıkçası kendi imkanlarımızla aramaya çalıştık, sonrasında burada Fransa'da yaşayan Türk toplulukları paylaşmaya başlayınca belirli bir gönüllü grup toplanmaya başladı ve onlarla birlikte arayacağız bugün. Yaşı itibarıyla tansiyon ve kolesterol gibi problemleri dışında mental hiçbir problemi yoktu. Annem ve ablam bugün Türkiye'ye dönüyorlar, ben burada kalıyorum bir sonuç alıncaya kadar" diyekonuştu.

AW070426_01

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Salah'ın Liverpool'dan ayrılması an meselesi

Salah'ın Liverpool'dan ayrılması an meselesi