Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Pakistan Bağımsızlık Kutlamalarında Havaya Ateş Açıldı: 100 Kişi Yaralandı

Pakistan Bağımsızlık Kutlamalarında Havaya Ateş Açıldı: 100 Kişi Yaralandı

Pakistan'da bağımsızlığın 77. yılı kutlamaları öncesinde yapılan havai fişek gösterisi sırasında havaya ateş açılması sonucu en az 100 kişi yaralandı. Yaralılar arasında kadın ve çocuklar da bulunuyor, ancak can kaybı yaşanmadı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Pakistan Bağımsızlık Kutlamalarında Havaya Ateş Açıldı: 100 Kişi Yaralandı
KAYNAK: İHA

Pakistan, bağımsızlığının 77. yılı kutlamaları için hazırlanırken, ülkenin Karaçi kentinde gerçekleşen havai fişek gösterisi sırasında havaya ateş açılması sonucu en az 100 kişi yaralandı. Bu olay, ülke genelinde kutlamalar öncesinde büyük bir panik yarattı.

Gece saatlerinde başlayan havai fişek gösterileri, Karaçi'nin çeşitli bölgelerinde gerçekleştirildi. Ancak kutlamaların ortasında, havaya ateş açılması sonucu, en az 100 kişi kurşun isabet etmesiyle yaralandı. Polis yetkilileri, yaralılar arasında kadın ve çocukların da bulunduğunu ve kurşunların isabet etmesi sonucu ciddi yaralanmalar yaşandığını belirtti.

Yaralılar Hastanelerde Tedavi Altında

Yaralanan kişiler, çevredeki hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı. Polis yetkilileri, olayın ardından can kaybı yaşanmadığını ancak yaralıların tedavilerinin devam ettiğini açıkladı. Geçtiğimiz yıl benzer kutlamalar sırasında havaya ateş açılması sonucu 2 kişinin hayatını kaybettiği ve 80'den fazla kişinin yaralandığı hatırlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Psikiyatri uzmanı: ‘Sıcaklıklar stresi arttırıyor’

Psikiyatri uzmanı: ‘Sıcaklıklar stresi arttırıyor’