Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Sözlü tac*ze uğrayan stajyere rekor tazminat

Sözlü tac*ze uğrayan stajyere rekor tazminat

Çalıştığı süre boyunca c*nsel tac*z, suçlama ve sözlü tac*ze maruz kaldığını aktaran genç stajyerin açtığı dava sonucunda rekor tazminat kazandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sözlü tac*ze uğrayan stajyere rekor tazminat
MUHABİR: Süleyman Gezici

Çalıştığı süre boyunca c*nsel tac*z, suçlama ve sözlü tac*ze maruz kalan Emma Tahir'e rekor seviyede tazminat ödendi. İngiltere'de Bir elektrik ve doğalgaz şirketinde stajyer proje denetçisi olarak çalışan Emma Tahir "“Beni arzuladığını söyledi ve benim onun favori çalışanı olduğumu söyledi” dedi.

REKOR TAZMİNAT

Emma Tahir “Higgins bana, eğer o daha genç olsaydı kesinlikle sevişeceğimizi söyledi. Benden sürekli üzerimdeki tulumu çıkarmamı istedi ve fiziksel olarak yakınlaşmaya çalıştı” dedi. 20’li yaşlarının ortasındaki Tahir, “Beni arzuladığını söyledi ve benim onun favori çalışanı olduğumu söyledi” ifadesini kullandı. 50’li yaşlarındaki Higgins’in bir e-postada, “Benimle evlen” diye yazdığı ve genç kadının ise buna cevap bile vermediği ortaya çıktı. Tahir’in bu durumu üstlerine bildirmesi sonrasında bir soruşturma başlatılırken Higgins görevine devam etti.

Fakat 2021’de Tahir istifa ettikten sonra şirkete dava açtı. Önceki gün görülen duruşma sonrasında mahkeme Tahir’e 357 bin pound (yaklaşık 12 milyon TL) ödemesine karar verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
SPK ONAYLADI BİR ŞİRKET DAHA HALKA ARZ OLUYOR

SPK ONAYLADI BİR ŞİRKET DAHA HALKA ARZ OLUYOR