Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Norveç'te Helikopter Kazası: 1 Ölü 5 Yaralı

Norveç'te Helikopter Kazası: 1 Ölü 5 Yaralı

Norveç'te bir helikopter kaza yaptı! 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Kazanın nedeni araştırılıyor ve güvenlik önlemleri alınıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Norveç'te Helikopter Kazası: 1 Ölü 5 Yaralı

Norveç'in batısında, Bristow Norway şirketi tarafından işletilen Sikorsky S-92 tipi bir helikopter, arama-kurtarma eğitimi sırasında okyanusa sert bir iniş yaptı. Polis yetkilileri tarafından yapılan açıklamaya göre, helikopterde bulunan 6 mürettebat okyanustan kurtarılarak hastaneye sevk edildi. Açıklamada, yaralılardan birinin hastanede hayatını kaybettiği, diğer yaralıların ise tedavilerinin devam ettiği belirtildi.

Kaza sonucu, bölgedeki petrol ve doğal gaz platformlarına erişim geçici olarak durduruldu. Bu durum, bölgedeki deniz trafiğini de etkileyebilir. Kazanın nedeni henüz netlik kazanmazken, helikopter şirketi tarafından yapılan açıklamada, yetkililerle soruşturma kapsamında işbirliği yapıldığı ifade edildi. Olayın ayrıntıları üzerinde titizlikle durulmaktadır.

Kaza Sonrası Güvenlik Önlemleri

Yetkililer, benzer kazaların önlenmesi amacıyla gerekli güvenlik önlemlerinin alınacağını belirtti. Kazanın nedenlerinin detaylı bir şekilde incelenmesi ve gereken tedbirlerin alınması için çalışmalar sürmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adıyaman'da Görme Engelli Babasını ve Oğlunu Çatıdan Attı!

Adıyaman'da Görme Engelli Babasını ve Oğlunu Çatıdan Attı!