Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Netanyahu'nun yeğeni savaşta hayatını kaybetti

Netanyahu'nun yeğeni savaşta hayatını kaybetti

Gazze'de devam eden çatışmalar, İsrail Başbakanı Netanyahu'yu derinden etkiledi. Başbakan Netanyahu'nun yeğeni, Kassam Tugayları ile meydana gelen bir çatışmada yaşamını yitirdi. Yüzbaşı Yair Edou Netanyahu, bu çatışmada hayatını kaybetti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Netanyahu'nun yeğeni savaşta hayatını kaybetti

Gazze'de İsrail Başbakanı Netanyahu'nun yeğeni olan Yüzbaşı Yair Edou Netanyahu, Kassam Tugayları ile devam eden bir çatışmada hayatını kaybetti.

Gazze'ye hava saldırıları düzenleyen ve aynı zamanda karadan şehre sızma girişimlerinde bulunan İsrail ordusu, Hamas'ın askeri kolunun, Kassam Tugayları'nın ciddi bir direnişi ile karşılaştı. Bölgedeki yoğun çatışmalar devam ederken, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun, İsrail ordusunda Yüzbaşı olarak görev yapan yeğeni Yair Netanyahu'nun İzzettin El Kassam Tugayları tarafından öldürüldüğü iddia edildi. Rusya merkezli Sputnik'te yer alan bir habere göre, 'İsrail Başbakanı Netanyahu'nun yeğeni Yüzbaşı Yair Edou Netanyahu, Gazze'deki yoğun çatışma sırasında Kassam Tugayları tarafından öldürüldü.' ifadeleri kullanıldı. Ayrıca Yair Edou Netanyahu'nun Gazze'ye giren ve tehlikeli keskin nişancı olarak bilinen bir birliğin liderliğini yaptığı bildirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kevin Durant'ın 41 sayısıyla Suns Pistons'ı devirdi

Kevin Durant'ın 41 sayısıyla Suns Pistons'ı devirdi