Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya NATO'dan Ukrayna uyarısı: Kötü haberlere hazır olmalıyız

NATO'dan Ukrayna uyarısı: Kötü haberlere hazır olmalıyız

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Ukrayna ile ilgili uluslararası topluma uyarıda bulunarak destek istedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
NATO'dan Ukrayna uyarısı: Kötü haberlere hazır olmalıyız
MUHABİR: Kardelen Özdemir

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Ukrayna ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Alman ARD kanalına verdiği röportajda, Ukrayna'dan gelebilecek olası kötü haberlere karşı hazır olunması gerektiğini vurguyan Stoltenberg, savaşların aşamalı olarak geliştiğini belirtirken, Ukrayna'nın hem iyi hem de kötü zamanlarda desteklenmesi gerektiğini ifade etti.

"Savaşlar doğası gereği öngörülemez" diyen Jens Stoltenberg, ne kadar çok destek olunursa savaşın o kadar hızlı sona ereceğini belirtti. Mühimmat üretiminin arttırılmasının önemine de değinen Genel Sekreter, "Ukrayna’dan gelecek kötü haberlere hazır olmalıyız. Savaşlar aşamalı olarak gelişir. Ancak Ukrayna'yı hem iyi hem de kötü zamanlarda desteklemeliyiz. Savaşlar doğası gereği öngörülemez. Ancak Ukrayna'yı ne kadar çok desteklersek savaşın o kadar hızlı sona ereceğini biliyoruz" açıklamasını yaptı.

Stoltenberg, Ukrayna'nın güvenliğine verilen destekle ilgili olarak daha fazla çaba harcanması gerektiğini vurgulayarak, NATO'nun bu süreçte etkin bir rol oynaması gerektiğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
4 Aralık pazartesi okullar tatil mi?

4 Aralık pazartesi okullar tatil mi?