Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Dünya Londra'da Çok Katlı Binada Çıkan Yangında 100'den Fazla Kişi Tahliye Edildi

Londra'da Çok Katlı Binada Çıkan Yangında 100'den Fazla Kişi Tahliye Edildi

Londra'nın Dagenham bölgesindeki çok katlı bir binada çıkan yangında 100'den fazla kişi tahliye edildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesi sonucu yangının kontrol altına alındığı bildirildi. Yangının çıkış nedeni ve güvenlik sorunları hakkında soruşturma devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Londra'da Çok Katlı Binada Çıkan Yangında 100'den Fazla Kişi Tahliye Edildi
KAYNAK: Anadolu Ajansı

İngiltere'nin başkenti Londra'nın doğusundaki Dagenham bölgesindeki çok katlı bir binada bu sabah saatlerinde çıkan yangında, aralarında çocukların da bulunduğu 100'den fazla kişi tahliye edildi.

 Yangın, yerel saatle 02.44'te meydana geldi ve itfaiyeciler olay yerine kısa sürede ulaştı.

200'den fazla itfaiyeci sevk edildi

Londra İtfaiyesi'nden yapılan açıklamada, yangının hemen ardından olay yerine 200'den fazla itfaiyeci sevk edildi. İtfaiyeciler, binanın tamamının yangından etkilendiğini ve yoğun çalışmalar sonucunda 100'ü aşkın bina sakininin tahliye edildiğini belirtti. İki kişinin hastaneye kaldırıldığı, ancak yaralanma durumlarının ciddiyetine dair detay verilmediği aktarıldı.

Komiser Yardımcısı Patrick Goulbourne, olay yerine 40 itfaiye aracı ve 225 itfaiyecinin gönderildiğini ve yangının kontrol altına alındığını bildirdi. Yangın sırasında binada yaşayanların tahliyesi için büyük bir çaba sarf edildiği ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
40 dakikalık yol 6 dakikaya inecek! Sona yaklaşıldı

40 dakikalık yol 6 dakikaya inecek! Sona yaklaşıldı