Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Dünya Ayşenur Ezgi Eygi'nin Ölümü İçin Soruşturma Başlatıldı

Ayşenur Ezgi Eygi'nin Ölümü İçin Soruşturma Başlatıldı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ayşenur Ezgi Eygi'nin öldürülmesiyle ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturma başlattığını açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Ayşenur Ezgi Eygi'nin Ölümü İçin Soruşturma Başlatıldı
KAYNAK: Haber Merkezi

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ayşenur Ezgi Eygi'nin öldürülmesiyle ilgili önemli bir gelişmeyi duyurdu. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Ayşenur Ezgi Eygi'nin Ölümü İçin Soruşturma Başlatıldı

Adalet Bakanı'ndan Açıklama

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Ayşenur Ezgi Eygi'nin ölümüne ilişkin İsrail askerlerinin rolünü inceleyen bir soruşturma başlatıldığını belirtti.

NE OLMUŞTU?

İsrail askerlerinin işgal altındaki Batı Şeria'da barışçıl bir gösteri sırasında ateş açması sonucu ABD vatandaşı ve Uluslararası Dayanışma Hareketi (ISM) gönüllüsü Ayşenur Ezgi Eygi hayatını kaybetti. Olay, bölgede gerginliğe neden oldu ve uluslararası kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

Eygi, Filistinlilere destek amacıyla düzenlenen barışçıl bir gösteriye katılmıştı. Gösteri sırasında İsrail askerleri tarafından açılan ateş sonucunda Eygi başından ağır şekilde vuruldu. Hızla Filistin'e ait bir hastaneye kaldırılan Eygi, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Ayşenur Ezgi Eygi, Filistin topraklarının İsrail tarafından işgaline karşı barışçıl ve sivil yöntemlerle destek veren bir insan hakları aktivistiydi. Uluslararası Dayanışma Hareketi (ISM) gönüllüsü olarak, Filistinlilerin haklarını savunmaya yönelik çalışmalar yürütüyordu. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Konut ilanlarına yeni düzenleme: 3 gün sonra başlıyor

Konut ilanlarına yeni düzenleme: 3 gün sonra başlıyor