Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Kazakistan'da pedofili bireylerin c*nsel organı kesilecek!

Kazakistan'da pedofili bireylerin c*nsel organı kesilecek!

Kazakistan'da pedofililere yönelik cerrahi hadım yasasının kabul edilmesi büyük tartışmalara neden oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kazakistan'da pedofili bireylerin c*nsel organı kesilecek!

Kazakistan'da pedofililere yönelik cerrahi hadım yasasının kabul edilmesi büyük tartışmalara neden oldu. İktidar partisi yetkilisi, kimyasal kastrasyonun yeterli olmadığını ve daha sert cezaların gerekliliğini vurguladı.

Yeni yasaya göre, Kazakistan'da pedofililere c*nsel organlarının kesilmesi cezası uygulanacak. Bu karar, milletvekillerinin pedofili suçluları için kimyasal hadımın yeterli bir ceza olmadığı yönündeki şikayetlerini dile getirmeleri sonucunda alındı. Amanat Partisi'nin icra sekreteri ve milletvekili Elnur Beisenbaev, hükümetin pedofililere karşı daha sert önlemler alması gerektiğini belirterek, "omurgasız" olduğunu ve cerrahi hadım cezasında ısrar etmediği için pedofililere avantaj sağladığını ifade etti.

Beisenbaev, çocuklara karşı c*nsel suçların arttığını ve kimyasal hadımın etkisiz olduğunu dile getirirken, cerrahi hadımın bazı kesimlerce insan hakları ihlali olarak görüldüğünü ancak tüm pedofililere uygulanmasını önermediklerini, mahkemelere cerrahi hadım cezası verebilme seçeneğini sunmak istediklerini söyledi. Öte yandan, İçişleri Bakan Yardımcısı Igor Lepikha, cerrahi hadımın "tartışmalı" olduğunu belirterek, "Pedofili suçluların ömür boyu hapsedilmesinden bahsediyoruz, bu yüzden o zaman kastrasyonun bir anlamı yok" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rus Füzesinin İsabet Ettiği Otelde Bebek Öldü Anne Ağır Yaralandı

Rus Füzesinin İsabet Ettiği Otelde Bebek Öldü Anne Ağır Yaralandı